Amazon Türkiye'den ürün almak

oğuz aldoğan

Femtopat
Daha fazla  
Beyler olay basit Amazon Türkiye'den ASUS ROG B550-A anakart ve Corsair Vengeance Pro RGB beyaz RAM alacağım fakat gümrüğe takılır mı bilmiyorum çünkü satıcı Amazon Germany.
Biz hallederiz tarzında bir şeyler yazıyordu sitede ama yine de ben size bir sorayım dedim.

Beyler olay basit Amazon Türkiye'den ASUS ROG B550-A anakart ve Corsair Vengeance Pro RGB beyaz RAM alacağım fakat gümrüğe takılır mı bilmiyorum çünkü satıcı Amazon Germany.
Biz hallederiz tarzında bir şeyler yazıyordu sitede ama yine de ben size bir sorayım dedim.
Benim bildiğim takılmıyor ve sitede ödediğiniz ücret harici bir ücret ödemiyorsunuz gümrüğe.

Amazon’dan alışveriş yapmak alınabilecek en doğru karardır hocam. Sorun yaşamazsınız.

Başlıkta virgül olmadığı için anlam hatası var.
Amazon Türkiye'den sipariş edilen şeyler, yurt içinden geliyor zaten.
Amazon, Türkiye'den siparişlerde eğer yurt dışı uzantısı (Germany vd) kullanılır ise ödemede sizden tüm gümrük ücretlerini de alırlar ve sorun yaşamazsınız.

Beyler olay basit Amazon Türkiye'den ASUS ROG B550-A anakart ve Corsair Vengeance Pro RGB beyaz RAM alacağım fakat gümrüğe takılır mı bilmiyorum çünkü satıcı Amazon germany.

Dostum yakın dönemde bende aldım site harici bir ödeme yapmıyorsun. Güvenebilirsin. Tek sıkıntısı geç teslim.

Amazon Germany ya bana yavaş ya da genel. 5 Şubat'ta MSI B550 anakart siparişi verdim daha bugün yola çıkardılar. DHL 22 Şubat'ta teslim edilecek diye mesaj attı.

Screenshot_5.png

Amazon.com.tr alan adından aldığınız her şey Türkiye'den kargolanır. HepsiBurada gibi düşünebilirsin.
Yanlış bilgi. Amazon.com.tr üzerinden alınan bütün ürünler Türkiye'den kargolanmaz. Amazon.com.tr ile Amazon Germany'den alışveriş yapılabilir. Ürünü amazon.com.tr üzerinden alırsın fakat ürün Almanya'dan gelir.

Beyler birden fazla kişinin cevabını çözüm olarak işaretliyebiliyor muyuz? Bari faydalanın.
Maalesef hayır. Bu tip durumlarda genelde ilk doğru cevabı işaretlerim ben ya da içime sinen sorularıma tamamen karşılık veren ilk cevabı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı