Amazon Türkiye'ye Bilgisayar Parçası GEtirmek

swooN#

Hectopat
Amazondan birkaç bilgisayar parçası almak istiyorum. Ama bu parçaları Türkiye'ye yollamıyor. Bunu nasıl halledebilirim? Nasıl Türkiye'ye nakledebilirim parçaları? Ayrıca Amazondan bilgisayar parçası almak ne kadar doğrudur? Yorumlarınızı bekliyorum:).

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Öncelikle Amazondan alışveriş yaparken göndericinin güvenilirliğini göz önüne alarak sipariş vermenizi tavsiye ederim. Kaç alışverişi var ve kaçı olumlu gibi.

Türkiye'ye gönderilmeyen ürünleri alabilmenin en kolay yollarından biri Amerika merkezli firmalar var (Türk firmaları). Belirli bir ücret karşılığında istediğiniz ürünü alıp size kendileri kargoluyorlar ve kargo ücreti de nispeten daha düşük ve çok daha hızlı geliyor. Şuan hangi siteydi hatırlamıyorum ama bir tanesinde çıkabilecek olan vergileride hesaplayıp sorunsuz şekilde kargonuzu alabiliyordunuz.

Merhaba. Öncelikle Amazondan alışveriş yaparken göndericinin güvenilirliğini göz önüne alarak sipariş vermenizi tavsiye ederim. Kaç alışverişi var ve kaçı olumlu gibi.

Türkiye'ye gönderilmeyen ürünleri alabilmenin en kolay yollarından biri Amerika merkezli firmalar var (Türk firmaları). Belirli bir ücret karşılığında istediğiniz ürünü alıp size kendileri kargoluyorlar ve kargo ücreti de nispeten daha düşük ve çok daha hızlı geliyor. Şuan hangi siteydi hatırlamıyorum ama bir tanesinde çıkabilecek olan vergileride hesaplayıp sorunsuz şekilde kargonuzu alabiliyordunuz.
Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı