Amazon'dan bir şey almak istedim satın ala basınca.
Sorunu çözüme ulaştırmak için ülkeler arasında geçiş yap.
Alışverişe devam etmek için diğer Amazon hesaplarınızdan birindeki bir sorunu düzeltmeniz gerekiyor.
İkametgah adresi gibi bir şey istiyor olabilir mi? Bahsettiğiniz sayfadan başka yere geçiş yapamıyorsanız yedek hesabınızla deneyebilirsiniz fakat söylediğim gibi hesaplarınız kalıcı olarak kapatılabilir. Böyle bir şey olursa Amazon'dan bir daha alışveriş yapamayabilirsiniz.
Rica ederim. Yaşadığınız sorunu açık bir şekilde yazdığınız sürece yardımcı olurlar. Gerekirse sizden istedikleri belgeleri gösteren sayfanın ekran görüntüsünü de gönderirsiniz. İyi geceler.
Amazon'dan bir şey almak istedim satın ala basınca.
Sorunu çözüme ulaştırmak için ülkeler arasında geçiş yap.
Alışverişe devam etmek için diğer Amazon hesaplarınızdan birindeki bir sorunu düzeltmeniz gerekiyor.
Twitter'de Amazon Support hesabı var. Onlara yazarsanız yardımcı olurlar. Ben sorun yaşamadım, fakat herhangi bir sorun olduğunda destek kanallarından yazmanız gerekir. Günlerce veya aylarca beklemenize gerek yok.
Söylediniz mi? Bu numarayı arayabilmeniz için telefonun yurtdışı aramalara açık olması gerekiyormuş. Biraz araştırarak sorunun neden kaynaklandığını bulabilirsiniz.