Amazon ülkeler arasında geçiş yap hatası

520199

Hectopat
Arkadaşlar bana yardım edin. Şimdi benim bir Amazon hesabım vardı ben bu hesabı Prime Gaming ile ödüller almak için Papara kartımla kullanıyordum genelde. Neyse neredeyse 1 ay önce yaşandı bu durum,(şimdi aklıma geldi belki düzelmiştir diye hala aynı giriş yaptım) hesabıma girdim ve hesabınız askıya alındı ve ülkeler arasında geçiş yap gibi şeyler çıktı. Neyse devam ettim, beni Amazon Amerika sayfasına atıyor oradan giriş yaptığımda da İngilizce bir şeyler yazıyor bende çevirdim işte hesabın sahipliğini doğrulamak için belge istiyorlar. Kaç kere gönderdim işte kartın son 4 hanesi gözükecek şekilde fotoğrafı Papara'nın uygulamasından dekontun ekran görüntüsü falan bunları attım kaç kere ama hem olumsuz dönüş aldım işte yeterli değil, sahipliğinizi doğrulayamadık gibi. Müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum. Türkiye numarasını aradım, İngilizce konuştu ve kod falan istediler galiba. Bana yardım edin arkadaşlar. Sorunu yaşayan birkaç kişi var ama o konularda cevap yok kimse de bir şey yapamamış yardıma ihtiyacım var. @yener999

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…