The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.406 Makaleler 4 Çözümler 76 Yer Rusya 13 Mayıs 2022 #11 siriius dedi: Satıcıya sormak yerine Amazon canlı destek ile iletişim kurun. Satıcıyı şikayet edin. Tabii eğer satıcı Amazon değilse. Genişletmek için tıkla... Ürün kargoya verilmiş. Satıcının bir suçu mu varda şikayet edecek?
siriius dedi: Satıcıya sormak yerine Amazon canlı destek ile iletişim kurun. Satıcıyı şikayet edin. Tabii eğer satıcı Amazon değilse. Genişletmek için tıkla... Ürün kargoya verilmiş. Satıcının bir suçu mu varda şikayet edecek?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 13 Mayıs 2022 #12 The Fallen Angel dedi: Ürün kargoya verilmiş. Satıcının bir suçu mu varda şikayet edecek? Genişletmek için tıkla... Hocam iptal onaylanmış diyor. Satıcı edemem diyor. Konuda bilgi eksikliği var. Satıcı Amazon mu değil mi onu da bilmiyoruz. Ben konuyu tam anlamadan genel bilgi vereyim dedim.
The Fallen Angel dedi: Ürün kargoya verilmiş. Satıcının bir suçu mu varda şikayet edecek? Genişletmek için tıkla... Hocam iptal onaylanmış diyor. Satıcı edemem diyor. Konuda bilgi eksikliği var. Satıcı Amazon mu değil mi onu da bilmiyoruz. Ben konuyu tam anlamadan genel bilgi vereyim dedim.
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.664 Çözümler 6 14 Mayıs 2022 #13 Satıcı Amazon değil muhtemelen ben kitap iade ettim göndermemi bile istemeden iade ettiler.