Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.168 Çözümler 3 5 Ekim 2023 #11 384710 dedi: Yok hocam indirimli üründe yollamıyorlar aynısı 5 gün önce bana da oldu. Gamepad indirimdeyken Amazon'da teknik arıza oluştu 4 kere siparişim iptal edildi akabinde indirime girmesini bekledim ve tekrar aldım. Genişletmek için tıkla... Para yatınca tekrar indirime girince şansımı bir daha deneyeceğim o zaman bende.
384710 dedi: Yok hocam indirimli üründe yollamıyorlar aynısı 5 gün önce bana da oldu. Gamepad indirimdeyken Amazon'da teknik arıza oluştu 4 kere siparişim iptal edildi akabinde indirime girmesini bekledim ve tekrar aldım. Genişletmek için tıkla... Para yatınca tekrar indirime girince şansımı bir daha deneyeceğim o zaman bende.
C Crest Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.325 Çözümler 9 6 Ekim 2023 #12 Oğuzhan18 dedi: Para yatınca tekrar indirime girince şansımı bir daha deneyeceğim o zaman bende. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
Oğuzhan18 dedi: Para yatınca tekrar indirime girince şansımı bir daha deneyeceğim o zaman bende. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr