AR4N3L Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 223 Yer Biga Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Cumartesi 15:03 #1 Merhaba arkadaşlar, ben bir ürün sipariş etmiştim sonra bir olaydan dolayı iptal ettim ama pişman oldum. İptali nasıl geri alabilirim?
Merhaba arkadaşlar, ben bir ürün sipariş etmiştim sonra bir olaydan dolayı iptal ettim ama pişman oldum. İptali nasıl geri alabilirim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.834 Çözümler 616 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 15:07 #2 İptal ettiysen geri alamazsın. Tekrar sipariş etmen gerek.
AR4N3L Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 223 Yer Biga Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Cumartesi 15:10 #3 Einstein dedi: İptal ettiysen geri alamazsın. Tekrar sipariş etmen gerek. Genişletmek için tıkla... Üreticiyle iletişime geç kısmından yazıp açıkladım, belki yardımcı olabilirler ama hiç emin olamadım maalesef.
Einstein dedi: İptal ettiysen geri alamazsın. Tekrar sipariş etmen gerek. Genişletmek için tıkla... Üreticiyle iletişime geç kısmından yazıp açıkladım, belki yardımcı olabilirler ama hiç emin olamadım maalesef.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.834 Çözümler 616 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 15:12 #4 AR4N3L dedi: Üreticiyle iletişime geç kısmından yazıp açıkladım, belki yardımcı olabilirler ama hiç emin olamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Mümkün değil maalesef.
AR4N3L dedi: Üreticiyle iletişime geç kısmından yazıp açıkladım, belki yardımcı olabilirler ama hiç emin olamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Mümkün değil maalesef.