Amazon ürün kodu göndermedi

Yer
S.H.I.E.L.D.
Merhaba arkadaşlar, Amazon üzerinden farklı bir satıcıdan bir ürün kodu aldım ancak satıcı 4 gündür halen kodu göndermedi. Amazon ile görüştüğümde saçma sapan bir takip numarasıyla kargoya verildi gösterdikleri için tahmini teslim tarihi gelmeden için bir şey yapmıyorlar. Ödediğim ücret elbette büyük değil ancak bu tarz bir mağduriyet yaşatmaları hoş olmadığından uğraşacağım. Ne yapabilirim sizce?

İade yap direk. Zaten ürünü alırken en geç şu şu tarihlerde elinizde olur ibaresi var. O tarihi geçtiği anda iptal gerçekleşir ve iade gelir. Uğraşma bu kadar yani.

İade yap direk. Zaten ürünü alırken en geç şu şu tarihlerde elinizde olur ibaresi var. O tarihi geçtiği anda iptal gerçekleşir ve iade gelir. Uğraşma bu kadar yani.
Hocam anlamadınız galiba satıcı saçma sapan bir kargo koduyla ürünü kargoya verdiğini gösterdiği için iptal yapamıyorum ayrıca Amazon'da yardımcı olmuyor. Sorun şurada başlıyor aldığım ürün kargolanacak bir ürün değil dijital bir kod gönderilmesi lazım.

Kod derken bende kargo kodu anlıyorum hocam 2 saattir. Bu biraz problem nasıl ispatlanır bir fikrim yok direk satıcıyla iletişime geçin arkadaşın dediği gibi.

Kod derken bende kargo kodu anlıyorum hocam 2 saattir. Bu biraz problem nasıl ispatlanır bir fikrim yok direk satıcıyla iletişime geçin arkadaşın dediği gibi.
Hayır hocam, dijital ürün kodu. Satıcının online olarak teslim etmesi gerekli ancak 4 gündür teslim etmiyor ayrıca saçma sapan bir kargo kodu girmiş sisteme sanki kargoyla gönderilecek bir ürünmüş gibi. Bu yüzden iptal de edemiyorum.

E tamam. Satıcı ile iletişime geçmenizi kargo kodu girmesi mi etkiliyor? Amazon ile değil satıcı ile iletişime geçin diyorum, mesaja ifade bırakıyorsun. Neyi beğenemedin acaba?

E tamam. Satıcı ile iletişime geçmenizi kargo kodu girmesi mi etkiliyor? Amazon ile değil satıcı ile iletişime geçin diyorum, mesaja ifade bırakıyorsun. Neyi beğenemedin acaba?
Satıcıyla iletişime birden fazla kez geçtim zaten, kopyala yapıştır cevap verip geçiyor. Kargo kodunun girilmesi satıcı ile iletişime geçmeme engel oluyor mu dedim? Sanki satıcıyla iletişime geçmek bir tek sizin aklınıza geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…