Amazon ürün sahte olabilir mi?

Manco

Hectopat
Amazon üzerinden, Amazon satıcısından Signal marka diş macunu aldım. Değerlendirmeler vs. gayet iyiydi. Bugün geldi ancak ne paketinde ne de tüpte ambalaj yoktu ve paketindeki boyalar ufaktan silinmeye başlamıştı. Daha önce Signal marka kullanmadığım için emin olamadım. Amazon'un sahte ürün satma ihtimali var mı?

Ürün: Amazon.com.tr

Amazon destek konusunda çok iyi. Yazın kesin çözüm alırsınız.
Desteğe yazın ürünü bile istemeden direkt paranızı verirler. Foto isteyebilirler sadece.
Hocam doğru diyor. Geçen 5090 hediye etmişler birine. Şaka gibi.

Amazon destek konusunda çok iyi. Yazın kesin çözüm alırsınız.

Hocam doğru diyor. Geçen 5090 hediye etmişler birine. Şaka gibi.
Ürün fiyatı yüksek değilse ürünü istemeden direkt iade yapabilirler. Geçenlerde bana ürünü istemeden yaptılar para iadesini. 5090 veya yüksek fiyatlı bir üründe öyle bir şey olacağını sanmam Türkiye'de.

Amazon üzerinden, Amazon satıcısından Signal marka diş macunu aldım. Değerlendirmeler vs. gayet iyiydi. Bugün geldi ancak ne paketinde ne de tüpte ambalaj yoktu ve paketindeki boyalar ufaktan silinmeye başlamıştı. Daha önce Signal marka kullanmadığım için emin olamadım. Amazon'un sahte ürün satma ihtimali var mı?

Ürün: Amazon.com.tr

SKT geçmiş bir ürün almış olabilirsin. Diş macununu incelersen alt kısımlarda SKT ile alakalı bilgiler yazar onu bir kontrol edip bakar mısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı