turantt Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 60 11 Eylül 2024 #11 Merhaba THH'ye hangi kategoride şikayet ettiniz para iadesi veya değişim vs. onun dışında sizce Amazon başvurudan sonra başvuruyu görüp mü ulaştı.
Merhaba THH'ye hangi kategoride şikayet ettiniz para iadesi veya değişim vs. onun dışında sizce Amazon başvurudan sonra başvuruyu görüp mü ulaştı.
karamars Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #12 turantt dedi: Merhaba THH'ye hangi kategoride şikayet ettiniz para iadesi veya değişim vs. onun dışında sizce Amazon başvurudan sonra başvuruyu görüp mü ulaştı. Genişletmek için tıkla... Merhaba, değişim olarak işlem açmıştım diye hatırlıyorum. Amazon başvurumdan yaklaşık 40 gün sonra mail yoluyla ulaşmıştı.
turantt dedi: Merhaba THH'ye hangi kategoride şikayet ettiniz para iadesi veya değişim vs. onun dışında sizce Amazon başvurudan sonra başvuruyu görüp mü ulaştı. Genişletmek için tıkla... Merhaba, değişim olarak işlem açmıştım diye hatırlıyorum. Amazon başvurumdan yaklaşık 40 gün sonra mail yoluyla ulaşmıştı.
turantt Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 60 11 Eylül 2024 #13 karamars dedi: Merhaba, değişim olarak işlem açmıştım diye hatırlıyorum. Amazon başvurumdan yaklaşık 40 gün sonra mail yoluyla ulaşmıştı. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.
karamars dedi: Merhaba, değişim olarak işlem açmıştım diye hatırlıyorum. Amazon başvurumdan yaklaşık 40 gün sonra mail yoluyla ulaşmıştı. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.