M mailpates Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 400 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #1 Daha şimdi aldım başka yerlerde stokta yoktu ürünün görseli, yorumları hepsi Fifine H9 modelini gösterirken açıklamada MI18 yazıyor, anlamadım bende. Araştırdım ancak MI18 diye bir model bulamadım, bu kulaklık Fifine H9 modeli mi? Amazon Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Daha şimdi aldım başka yerlerde stokta yoktu ürünün görseli, yorumları hepsi Fifine H9 modelini gösterirken açıklamada MI18 yazıyor, anlamadım bende. Araştırdım ancak MI18 diye bir model bulamadım, bu kulaklık Fifine H9 modeli mi? Amazon
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.380 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #2 Fotoğrafdakinin aynısı gönderiliyor ise evet H9 modeli. Mi18 muhtemelen kulaklığa verilen diğer bir isim olabilir. Öyle bir model bulamadım.
Fotoğrafdakinin aynısı gönderiliyor ise evet H9 modeli. Mi18 muhtemelen kulaklığa verilen diğer bir isim olabilir. Öyle bir model bulamadım.
M mailpates Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 400 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #3 XPlasma dedi: Fotoğraftakinin aynısı gönderiliyor ise evet H9 modeli. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından görselli yorumlar var H9 kutusu içeren ama Türkiye'de MI18 yazıyor neden acaba. XPlasma dedi: MI18 muhtemelen kulaklığa verilen diğer bir isim olabilir. Öyle bir model bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bende öyle umuyorum. En kötü iade ederim gelince. Güncelleme: Kulaklık elime ulaştı H9 modeliydi. Son düzenleme: 5 Nisan 2025
XPlasma dedi: Fotoğraftakinin aynısı gönderiliyor ise evet H9 modeli. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından görselli yorumlar var H9 kutusu içeren ama Türkiye'de MI18 yazıyor neden acaba. XPlasma dedi: MI18 muhtemelen kulaklığa verilen diğer bir isim olabilir. Öyle bir model bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bende öyle umuyorum. En kötü iade ederim gelince. Güncelleme: Kulaklık elime ulaştı H9 modeliydi.