Amazon üyeliğini iptal etmeme rağmen kullanıyorum

Nami

Decapat
Yav arkadaşlar birkaç ay önce zamlandı diye Amazon Prime üyeliğimi iptal ettim ve şu anda Prime Video'yu hala kullanabiliyorum. Tek o da değil; Twitch abonelik, Prime Gaming'i de kullanabiliyorum. Hal böyle olunca da içime kurt düştü. Bu şimdi parayı çekmiyor çekmiyor en son gidip bütün parayı çekmez değil mi yav? Az önce FM23 alınca fark ettim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230908-041059_Chrome.jpg
    Screenshot_20230908-041059_Chrome.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Yav arkadaşlar birkaç ay önce zamlandı diye Amazon Prime üyeliğimi iptal ettim ve şu anda Prime Video'yu hala kullanabiliyorum. Tek o da değil; Twitch abonelik, Prime Gaming'i de kullanabiliyorum. Hal böyle olunca da içime kurt düştü. Bu şimdi parayı çekmiyor çekmiyor en son gidip bütün parayı çekmez değil mi yav? Az önce FM23 alınca fark ettim.
Aboneliği iptal etsenizde ay sonuna kadar kullanabiliyorsunuz yine, Bendede olmuştu.

En son ücret çekiminden sonra herhangi bir Prime kullanımı yapmadıysanız ücret iade oluyor. Kullanım yaparsanız Prime gününüz bitene kadar devam ediyor abonelik.

En son ücret çekiminden sonra herhangi bir Prime kullanımı yapmadıysanız ücret iade oluyor. Kullanım yaparsanız Prime gününüz bitene kadar devam ediyor abonelik.
Aboneliği iptal etsenizde ay sonuna kadar kullanabiliyorsunuz yine, Bendede olmuştu.
Aboneliği iptal edeli 4 5 oluyor ve o günden beri "nasılsa iptal oldu verdiği haklardan yararlanmam" diyerek ne prime gaming kullandım ne prime video. İşte dün fm23 almaya girdiğimde baktım ki hala devam ediyor. Yanlış hatırlamıyorsam sadece geçen ay Twitch ücretsiz abonelik hizmetini kullandım. Onda da şaşırtmıştım ama bugdır diyip geçmiştim

Bir ara hesapta para olmamasına rağmen amazon prime üyeliğine devam ettiğin oluyordu. Galiba sen de buna benzer bir durum yaşıyorsun. Etik olarak doğru değil istersen desteğe ulaşıp durumu bildirebilirsin.
Katılıyorum. İşin ucunda kul hakkı var. Korsan oyun sevmediğim gibi bu tarz bir şeyi de sevmiyorum. Desteğe yazmak yerine üyeliğimi devam ettirecem. Zaten verdiği oyunlarla, Twitch ücretsiz abonelik ile verdiğim paradan fazlasını kazanmış oluyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı