Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar işlemcinin ryzem 9 3900X olmasını istiyorum. Diğer parçalar hakkında pek bir bilgim yok.
RTX 3060 beklesem daha mi iyi olur ekran karti için?
Ryzen 9 3900X için $430 fiyat var zaten. Bütçenin yaklaşık 1/3'ü işlemciye gidiyor bu durumda. Zen 3 mimarisini ve 3060 gibi kartları beklemeniz daha iyi olur.
Evet haklısınız fakat 3060 yerine simdilik sisteme görüntü verecek bir kart yetebilir. İşim işlemciyle mesela gt730 alsam idareten kullanabilie miyim? Sadece görüntü alabilmek için
Buy EVGA 700 GD, 80+ GOLD 700W, 5 Year Warranty, Power Supply 100-GD-0700-V1: Internal Power Supplies - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases
Haklısınız fakat fiyati yuksek olur diye düşünüyorum 430 dolar bile çok zaten. Cekirdek sayısı için aliyorum yoksa oyun için fazla lüks ellerinize sağlık