Amazon üzerinden alınan 1038 TL'lik üründe vergi çıkar mı?

EymK

Decapat
Daha fazla  
Amazon uzerinden 1038 liraya ürün alacaktım ama odeme esnasinda gumruk icin kimlik bilgilerini falan istedi, demek ki ürün yurt disindan gelecek ama odeme esnasinda urunun ucreti disinda herhangi bir ucret istemiyor. Acaba sonradan kapida veya baska bir sekilde ekstra odeme cikar mi?

Çıkmaz. Her şeyi ödüyorsun o esnada.

Prime üyeliğiniz varsa veya ilk siparişinizse Amazon ücretsiz yolluyor

Bazı ürünlerde fiyata ekliyor gümrük vergisini. Şu ana kadar Amazon'dan 10'dan fazla yurt dışı ürünü aldım hiçbirinde problem olmadı. Olsa da Amazon oldukça ilgili bir firma.

Çıkmaz. Her şeyi ödüyorsun o esnada.

Seyden dolayi suphelendim, normalde Temu ve AliExpress'ten ürün alirken odeme esnasinda ekstra ucret ekleyip vergi diye gosteriyor ama Amazon'da olmadi bu durum.

Seyden dolayi suphelendim, normalde Temu ve AliExpress'ten ürün alirken odeme esnasinda ekstra ucret ekleyip vergi diye gosteriyor ama Amazon'da olmadi bu durum.
En en son ödeme kısmında alışverişi tamamla demeden önce her şey dahil fiyatı gösteriyor. Sepetteyken değil.

En en son ödeme kısmında alışverişi tamamla demeden önce her şey dahil fiyatı gösteriyor. Sepetteyken değil.

O halde sadece 1038 lira odedim, mobil bankaciliktan da kontrol ettim oradan da 1038 lira cekilmis olarak gozukuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…