Amazon üzerinden alınan Cloud 2 Wireless bozuk çıktı

Nihat90

Hectopat
Cloud 2 Wireless aldım Amazon TR'den bugün kutudan cıkardım calısıyordu masadayken yarım saat uyudum kalktm geldım kulaklık calısmıyor sarja takıyorum acılmıyor ne yaptıysam olmadı acaba bozuk mu ben mı cozemedim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri gönder satıcı Amazon ise hiç sorun etmezler. Gamepad'ımın kablosu kendi kendine soyuldu gövdeden ayrıldı dış siyah kaplama. Anca 1 ay sonra iade edebildim ürünü kabul etmişler.

Cloud 2 Wireless aldım Amazon TR'den bugün kutudan cıkardım calısıyordu masadayken yarım saat uyudum kalktm geldım kulaklık calısmıyor sarja takıyorum acılmıyor ne yaptıysam olmadı acaba bozuk mu ben mı cozemedim?
10 dakika önce bende yaşadım sorunu kulaklık açılmıyor yarım saat önce oyun oynadım, Çözümünü buldun mu

Bende mediamarktan almıştım. 1 saat önce oraya teslim ettim servise göndericeklermiş
Senin ki uzun sürer gibi servis mervis ne hemen yenisini vermeliler. amazon tr süper bu konuda gönderdim 2.3 gün 1 günde iade aldılar hemen gönderdiler yenisini elime gelmesi de 2.3 gün sürdü ve 1 haftada tekrar kullanmaya başladım. ve iade de alıyorlardı ben aide etmek istemedim değişim istedim.

Senin ki uzun sürer gibi servis mervis ne ya 1 günlük ürüne hemen yenisini vermeliler. Amazon TR süper bu konuda gönderdim 2.3 gün 1 günde iade aldılar hemen gönderdiler yenisini elime gelmesi de 2.3 gün sürdü ve 1 haftada tekrar kullanmaya başladım. Ve iade de alıyorlardı ben aide etmek istemedim değişim istedim.

20 gün dediler. Aynı ürünün stock kalmamış zaten, 10-20 gün bekleyeceğim olmadı yenisini alacağım yapacak bir şey yok.Adaş olup aynı sorunun başımıza gelmeside farklı bi olaymış :D

Senin ki uzun sürer gibi servis mervis ne hemen yenisini vermeliler. amazon tr süper bu konuda gönderdim 2.3 gün 1 günde iade aldılar hemen gönderdiler yenisini elime gelmesi de 2.3 gün sürdü ve 1 haftada tekrar kullanmaya başladım. ve iade de alıyorlardı ben aide etmek istemedim değişim istedim.
Sende tuşa basılı tuttuğun zaman açılmıyordu herhangi bir ışık yanmıyordu demi ?

20 gün dediler. Aynı ürünün stock kalmamış zaten, 10-20 gün bekleyeceğim olmadı yenisini alacağım yapacak bir şey yok.Adaş olup aynı sorunun başımıza gelmeside farklı bi olaymış :D

Sende tuşa basılı tuttuğun zaman açılmıyordu herhangi bir ışık yanmıyordu demi ?
evet aynen öyleydi ben kutusundan çıkaralı 1 saat sonra oldu 1 saat kullandım sonra gitti kulaklık

Technopat Haberler

Geri
Yukarı