Amazon üzerinden alınan HDMI kablosu 1 gün içinde bozuldu

Elweald

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba Amazon üzerinden aldığım Amazon.com.tr ürün görseldeki gibi 1 gün sonra elimde kaldı. Monitörü hafif öne çektiğim an görüntü gitgel yaptı ve yamuldu. Ondan sonra da yerinden çıktı. Amazon bu ürünü iade alır mı?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-12-11 saat 16.02.55_d21e9549.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-11 saat 16.02.55_d21e9549.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlar merhaba Amazon üzerinden aldığım Amazon.com.tr ürün görseldeki gibi 1 gün sonra elimde kaldı. Monitörü hafif öne çektiğim an görüntü gitgel yaptı ve yamuldu. Ondan sonra da yerinden çıktı. Amazon bu ürünü iade alır mı?

Alır büyük ihtimal denemeden bilemeyiz iade oluştur.

Aynı ürünü 3-4 yıldır kullanıyorum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım, aslına bakarsanız KabelDirekt gayet sağlam bir markadır. Amazon ile görüşün, elbette değişimini yapacaklardır.

@Eymenz @Rogturk değişim talebinde bulundum. Mail attıllar ve Amazon siparişlerim kısmında da yeni gönderi olarak eklemişler bunun teslimatı ne zaman olur bilginiz var mı?

Aynı ürünü 3-4 yıldır kullanıyorum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım, aslına bakarsanız kabeldirekt gayet sağlam bir markadır. Amazon ile görüşün, elbette değişimini yapacaklardır.

Evet hocam sırf bildiğim için değişim talebinde bulundum ücret iadesi yerine.

Ucunu taksın öyle iade etsin.

Hocam attığım ekran görüntülerine bakarsak kesin olarak iade olur değil mi çünkü amazona direkt buradaki açtığım konu gibi anlattım durumu ucuna takmama gerek yok sanırım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-11 161402.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-11 161402.png
    37,7 KB · Görüntüleme: 32
  • 2.png
    2.png
    102,6 KB · Görüntüleme: 34
@Eymenz @Rogturk değişim talebinde bulundum. Mail attıllar ve Amazon siparişlerim kısmında da yeni gönderi olarak eklemişler bunun teslimatı ne zaman olur bilginiz var mı?

Evet hocam sırf bildiğim için değişim talebinde bulundum ücret iadesi yerine.

Hocam attığım ekran görüntülerine bakarsak kesin olarak iade olur değil mi çünkü amazona direkt buradaki açtığım konu gibi anlattım durumu ucuna takmama gerek yok sanırım.
Ucunu takabiliyorsan tak öyle gönder daha iyi olur,teslimat kisa zamanda olur,ben klavye almıştım logitech,bir kac tuş çalışmıyordu,amazona yazmıştım ertesi gün yenisini gönderdiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı