Amazon üzerinden alınmış JBL kulaklık servise göndermek

227457

Hectopat
2 ay önce aldığım JBLC100'sı kulaklığın sol tarafından ses gelmemeye başladı ve garantiye göndermek istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim?

Çok kolay, Amazon ile iletişime geçin gerisini onlar söylerler. Amazon yarı yolda bırakmaz. Yardımcı olur.

2 ay önce aldığım JBLC100'sı kulaklığın sol tarafından ses gelmemeye başladı ve garantiye göndermek istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim?
Siparişlerim bölümünden iade tarihine göz atın. Benzer bir ürün bende de bulunuyor ve iade süresi 72 gün olarak verilmiş.
Eğer süre bitmişse, kutu içeriğinde bulunan bilgilerden teknik servise ulaşabilirsiniz. Sanırsam 2 yıl garanti bulunuyor.
Bunların haricinde destekle iletişime geçebilirsiniz.

Aynı kulaklıkta arkadaşımda problem yaşamıştı, direkt olarak değişim yapılarak yeni ürün göndermişlerdi arkadaşıma.

Garantiye göndermene gerek yok, kendin yapabilirsin onu.

Aynı kulaklıkta arkadaşımda problem yaşamıştı, direkt olarak değişim yapılarak yeni ürün göndermişlerdi arkadaşıma.
Maalesef geri iade için verilen süre geçti. Şu an garantiye göndermekten başka bir çarem yok.
Çok kolay, Amazon ile iletişime geçin gerisini onlar söylerler. Amazon yarı yolda bırakmaz. Yardımcı olur.
Öneri için teşekkürler deneyeceğim.
Amazon ile uğraşmak ile garanti belgesinin üstünde bulunan e-mail adresine mesaj attım şu an iletişime geçtiler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…