Amazon üzerinden Kontorland satıcısından Limited Edition DualSense alınır mı?

Yer
İzmir
Bu satıcıdan DualSense alırsam sorun yaşar mıyım? Satıcı pek içime sinmedi ama sorun yaşatırlarsa ürünün arkasında Amazon durur mu?

Bir de alacağım kol 6500 TL özel sınırlı sürüm bu paraya sizce değer mi? İleride satarken parası çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Link koyarsanız incelenir ona göre yorum yapılır bence.
Sonuncuyu satın aldım hocam sayfa o yüzden görünmüyor. Ama farklı birşey yok satıcı bu yazdığım firma ürün Helldivers 2 limited Edition Dualsense. Fiyatı ise 6500 TL. İkinci elde aşağı yukarı 5k civarlarına satılıyor bu kol. Amazon satıcı sorun çıkarsa bile her türlü konuda yardımcı oluyormuş ona güvenip aldım. Yine de fikirlerinizi duymak istiyorum tabii.

Amazon müşteri memnuniyeti konusunda iyidir. Satıcı kaynaklı yaşadığım sorundan bana 200 TL hediye çeki vermişlerdi ve ürünün iadesini kolaylıkla sağlamışlardı.
Ben de onu düşündüm ve aldım hocam. Zaten ikinci elde bile 5k civarlarına satılıyor çok sorun olacağını sanmıyorum. 6500'e aldım kol baya hoş duruyor. Koleksiyonluk aldım ileride belki satabilirim.

Amazon müşteri memnuniyeti konusunda iyidir. Satıcı kaynaklı yaşadığım sorundan bana 200 TL hediye çeki vermişlerdi ve ürünün iadesini kolaylıkla sağlamışlardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı