O baktığınız VGN Gamepower markası, Wraith'teki VGN markasıyla aynı değil.
Misal:
Zaten aldığınızda Attack Shark olarak geliyor.
İnceleme: AttackShark X3
Kutu İçeriği Kutudan fare, 1.6 metrelik örgü kablo ve kullanım kılavuzu çıkıyor. Yedek switch, skatez veya sticker yok ama büyük bir problem değil. Kablo Kablosu beklediğimden daha kaliteli, kullanımda kablolama deliğinde veya açık alanda takılma yaşamadım. Kablo 1.6 metre uzunluğunda...www.technopat.net
Sadece ismi öyle yani. Bütçeniz ne klavye için?
2 k veya 2.5 k civarı maksimum.
Aynen dedin şey dikkatimi çekti ama kaliteli midir gene merak ettim bu konuda önerin var mıdır VGN tarzı hoşuma gitti ama Wraith üzerindeki ne gücüm yetmez
R1 Pro MaxVXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
F1 Pro / F1 Pro MaxVGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Wraith'den bunları önerebilirim.
Pardon hocam, ben mouse ile örnek verdiğimden dolayı konuyu karıştırdım.Bunlar mouse ancak ben klavye alacağım
Teşekkür ederim hocam peki Akko ve Ajazz kalitelimidir bu anlamda.Pardon hocam, ben mouse ile örnek verdiğimden dolayı konuyu karıştırdım.
Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
EPOMAKER x AULA F75 75% 80 TuÅlar ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir Conta Bluetooth 5.0/2.4G Kablosuz/Kablolu Mekanik Klavye Mac/Win için PBT Klavye TuÅları - AliExpress
Bazı modelleri dışında evet mesela Akko 3000 serisi kötü.Teşekkür ederim hocam peki Akko ve Ajazz kalitelimidir bu anlamda.
F75 yaz indiriminde sizce kaça düşer hocam? Vergi dahil 2.2 civarına düşerse almayı düşünüyorum.Pardon hocam, ben mouse ile örnek verdiğimden dolayı konuyu karıştırdım.
Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress
EPOMAKER x AULA F75 75% 80 TuÅlar ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir Conta Bluetooth 5.0/2.4G Kablosuz/Kablolu Mekanik Klavye Mac/Win için PBT Klavye TuÅları - AliExpress