Bayağı kötü bir sistemmiş o zaman.Neden yanlış bilgi vereyim elime kagit geldi yalan borcum mü var?
Bayağı kötü bir sistemmiş o zaman.Neden yanlış bilgi vereyim elime kagit geldi yalan borcum mü var?
Hocam arkadaş toxic zaten geçen konularda da toxiclik yapıyordu.Bayağı kötü bir sistemmiş o zaman.
Hocam iade talebi oluşturdum bunu iptal edemiyor muyum? Vazgeçtim de iade etmekten azıcık bekleyeceğim.@Paul Walker Forumda bir ilk yaşanıyor OEM keyi gelmedi onun yerine Retail key geldi bu nasıl olabilir hemde dijital ürün olduğu için adres vermeden?
Hocam arkadaş toxic zaten geçen konularda da toxiclik yapıyordu.
Hocam iade etmeyin satıcıyla iletişime geçin kod mailinize gelecektir. Hala gelmezse iade talebi oluşturursunuz.Hocam iade talebi oluşturdum bunu iptal edemiyor muyum? Vazgeçtim de iade etmekten azıcık bekleyeceğim.
Talebi oluşturdum da satıcıyla tekrardan iletişime geçtim, iade talebi oluşturmak istemediğimi söyledim.Hocam iade etmeyin satıcıyla iletişime geçin kod mailinize gelecektir. Hala gelmezse iade talebi oluşturursunuz.
Ya hayır bak hem gmail geldi hemde kağıtBayağı kötü bir sistemmiş o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.