Çözüldü Amazon.uk hesabı kapatılırsa Amazon.tr hesabı da kapatılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hakobest

Kilopat
Merhaba,

Amazon.uk hesabımı kapatırsam, Amazon.tr'deki hesabım da etkilenir mi? Tüm bilgiler aynı.

Önceki yazı çok uzun olduğu için kısaltmak zorunda kaldım.
2020'de Amazon.tr'ye kayıt olurken, Amazon.uk'ye de kayıt olmuşum, ama UK'ye ben kayıt olmadım. Bugün bana mail geldi Amazon.uk'den hesabıma hediye kartı tanımlamışlar ve bunu kaldırıp TR hesabına aktarmışlar. Bunula ilgili UK hesabına gireyim dedim, girdi. TR hesabımdaki olan her şey UK'de de vardı (adres, ödeme geçmişi, profil fotoğrafı vs.) bu arada her iki hesabında telefon ve e-posta bilgileri aynı. UK hesabımı kapatmak için onay verdim ve Amazon.tr'yi aradım, onlar bana telefon ve e-posta aynı olduğu için kapatılabilir dediler. Ben de UK ile iletişime geçip hesap kapatılma isteğini iptal edilmesini istedim.

Son kez Amazon.tr'yi aradım, Amazon.uk hesabınız kapatılsa bile TR hesabınız kapanmaz dediler. Aynı telefon ve e-posta olsa bile.
Şimdi yapmam gerek bir şey var mı? Amazon.uk'den böyle bir mesaj geldi "ı wanted to confirm in writing for you that we will not proceed with closure as requested."

Amazon.uk bana 3 saat önce yazmış ama mail adresi İngilizce olduğu için dikkat etmemiştim. Hesap kapatma talebi adı altında mail göndermişler ve hesabı kapatmayacaklarını söylediler.

Hesap gece 11'de askıya alınmış bu olay yüzünden. Gerekli bilgileri verip, durumu anlattım. Gerekeni yapacaklarmış.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı