Amazon.uk'dan ekran kartı alınır mı?

Makaleler
1
Arkadaşlar ASUS TUF RTX 3060 alacağım. Amazon.uk sitesinde fiyatı 521 pounda buldum. 1-2 güne sipariş vermeyi düşünüyorum. Türk lirasıyla ise ödemeyi seçtiğimde ise 10.400₺ oluyor. Satıcı ve gönderen Amazon. Buradan alışveriş yapan oldu mu daha önce, bilmem veya dikkat etmem gereken bir durum var mıdır? Ek olarak ASUS TUF 3060 3 fanlı modeli önerir misiniz? Herhangi bir sorunu var mı bu modelin? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Yurtdışı 3060 TUF'a o parayı vereceğinize aynı paraya 3060 Vision OC veya Aorus Elite alın.

Yurt dışı 3060 TUF'a o parayı vereceğinize aynı paraya 3060 vision OC veya Aorus Elite alın.

Hocam soğutma vs. açısından çok fark yaratır mı? TUF'a daha sıcak bakıyordum aslında. Eski konularımda mevcut, daha önce EVGA 2060 Super kullanıyordum fan sorunu yaşadığım için satmak durumunda kaldım. Garantiye de göndermiştim fakat bir şey çıkmadı. Amazon'da da bildiğim kadarıyla 2 yıl garanti süresi oluyor.

Burada daha ucuza satıldı. Bende İngiltere'den aynı kartı 9400 TL'ye aldım. Burada daha ucuza bulunca iptal ettim.

Hocam şayet binlerce lira fark olmuyorsa çok sorun olmaz benim için. Birkaç soru sormak isterim müsaadenizle; kargonuz ne kadar sürede ve ne durumda elinize ulaştı, ödeme esnasında TL'mi yoksa pound mu kullandınız ?

Son düzenleme:
Hocam soğutma vs. açısından çok fark yaratır mı? TUF'a daha sıcak bakıyordum aslında. Eski konularımda mevcut, daha önce EVGA 2060 Super kullanıyordum fan sorunu yaşadığım için satmak durumunda kaldım. Garantiye de göndermiştim fakat bir şey çıkmadı. Amazon'da da bildiğim kadarıyla 2 yıl garanti süresi oluyor.

Hocam şayet binlerce lira fark olmuyorsa çok sorun olmaz benim için. Birkaç soru sormak isterim müsaadenizle; kargonuz ne kadar sürede ve ne durumda elinize ulaştı, ödeme esnasında TL'mi yoksa pound mu kullandınız ?
@Motionless IN White hocamın attığı modelleri tavsiye ederim ben de şiddetle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı