Zattirizort Megapat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 93 26 Kasım 2023 #1 Selam. Amazon US'da 20$ hediye bakiyem var. Bunu nasıl kullanabilirim? Şu an Türkiye'deyim. Başka uygulamaların gift card'larını alsam TR hesaplarında kullanabilir miyim ki?
Selam. Amazon US'da 20$ hediye bakiyem var. Bunu nasıl kullanabilirim? Şu an Türkiye'deyim. Başka uygulamaların gift card'larını alsam TR hesaplarında kullanabilir miyim ki?
Sailaner Kilopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 7 26 Kasım 2023 #2 Steam Dolar kuruna geçtiği için aslında kullanabilirsiniz. Steam destek ile iletişime geçip öğrenebilirsin.
Steam Dolar kuruna geçtiği için aslında kullanabilirsiniz. Steam destek ile iletişime geçip öğrenebilirsin.
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 26 Kasım 2023 #3 Merhaba, söylemek istemezseniz sorun değil ama bakiyeyi nasıl elde ettiğinizi sorabilir miyim?
Zattirizort Megapat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 93 26 Kasım 2023 #4 ErenY dedi: Merhaba, söylemek istemezseniz sorun değil ama bakiyeyi nasıl elde ettiğinizi sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Amerikadayken elde ettim, ama nasıl elde ettim hatırlamıyorum. Sailaner dedi: Steam Dolar kuruna geçtiği için aslında kullanabilirsiniz. Steam destek ile iletişime geçip öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Steam wallet code satmıyolar ki yada ben bulamadım.
ErenY dedi: Merhaba, söylemek istemezseniz sorun değil ama bakiyeyi nasıl elde ettiğinizi sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Amerikadayken elde ettim, ama nasıl elde ettim hatırlamıyorum. Sailaner dedi: Steam Dolar kuruna geçtiği için aslında kullanabilirsiniz. Steam destek ile iletişime geçip öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Steam wallet code satmıyolar ki yada ben bulamadım.