Amazon US üzerinden toplanan RTX 4090 sistem ne kadar eder?

Yer
China
Herkese merhaba.

Bütün parçaları aynı anda 2022 Ekim-Kasım ayında Amazon US üzeriden topladığım 10 aylık sistemimi önümüzdeki aylarda satmayı düşünüyorum. 2. el olarak ne kadar fiyat biçilmesi doğru olur?

Sistemi Amerika'da toplayıp Türkiye'ye getirmiştim. Önümüzdeki yıl sonuna doğru yeniden seyahat etme ihtimalim var, bu yüzden de sistemi satmam gerekebilir. Yalnız yaşıyorum ve yurt dışına çıktığımda sistem benim dışımda kimse tarafından hiçbir şekilde kullanılmayacağı için evde gereksiz olacak, bu sebeple satmayı düşünüyorum (önümüzdeki aylarda.)

Garanti konusuna gelirsek, sistemin Amerika dışında garantisi yok sanırım. Parçaların üretici firmalar tarafından parça parça uluslararası garantisi varsa Türkiye'de de garanti kapsamında olabilir. Bunun dışında Türkiye'de garantisi yok dersek doğru olacaktır.

CPU: Intel Core i9-13900K 5.80 GHz 24 Cores / 32 Threads
GPU: ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition (24 GB GDDR6X)
Display: LG 27GN950-B 27”, UHD (3840 X 2160), Nano IPS (144Hz) 1 ms G-Sync
Storage: 2TB Samsung 980 Pro M.2 PCI-e Gen4 SSD
RAM: Corsair Vengeance 32 GB 5200MHz DDR5 (Dual-channel)
Motherboard: ASUS ROG STRIX Z790-E Gaming Wi-Fi
AiO: Corsair iCUE H100i RGB Elite 240mm
PSU: Thermaltake Toughpower GF3 850W 80+ Gold Modular ATX 3.0 PCI-e Gen 5
Case: Fractal Design Pop Air RGB (Orange)
Mouse: Logitech G903
Keyboard: Logitech G915
Headset: Logitech G435
Webcam: Razer Kiyor Pro
Soundbar: LG SP2

Not: Her parça için alıcı bulmakla uğraşmak istemediğim için parça parça satmayı düşünmüyorum. Bu sistemi garantisiz olarak düşündüğünüzde ne kadar fiyat biçilmesi doğrudur? Fiyatı USD cinsinden belirtmenizi rica ederim.

Son düzenleme:
RTX 4090 sistem toplayacak kişiler ikinci el bakmazlar, ikinci el bakanlar da ölü fiyat verirler. Bu tarz sistemler için burada yazılacak hiçbir fiyat gerçek piyasada karşılık bulmayacaktır.

Parça parça satmak en kolayı ve mantıklısı gibi duruyor. 2-3 basit parça/ekipmana alıcı bulamasan bile toplu şekilde satış fiyatına ulaşmış olursun.

Parça parça satmak en kolayı ve mantıklısı gibi duruyor. 2-3 basit parça/ekipmana alıcı bulamasan bile toplu şekilde satış fiyatına ulaşmış olursun.
Parça parça satmak pek işime gelmiyor, tek seferde sistemi elden çıkartmak istiyorum bu sebeple elimde parça kalmasını da istemediğim için kasa + çevre birimleri şeklinde satmayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı