Amazon varış zamanı ne zaman olur?

False Savior

Decipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün Amazon'dan Death Note cilt 1 ve Death Note-bir başka defter-Los Angeles bb cinayetleri adlı kitap ile mangayı aldım ikisini de Amazon TR satıyor fakat hesabı açmadan önce teslimat süresinde 2 gün görünüyordu. Hesabı açtım adresimi kaydettim Bursa'da olmama rağmen bu süre 2 günden 5 Mayısa uzadı sebebi nedir? Ve 5 Mayıs'tan önce gelme olasılığı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Orada yazan süreler tahmini süreler oluyor. Satıcı Amazon değilse satıcının gönderim süresi duruma göre daha uzun süre olabiliyor. Ama Amazon'dan birkaç sefer alışveriş yaptım. Gecikme süresi olmadı. Bursa'da yaşadığını göz önünde bulundurularak tahmin süreden daha önce ulaşacaktır.

Amazon TR satıcılı ürünler en geç 2 gün içerisinde elimde oluyor. Teslimat süresi yasal olan süreyi baz alıyor.
Sağ olun cevap için.

Aynı hafta içerisinde gelir. Amazon, İstanbul içerisinde ertesi gün teslimat yapabilen bir firma.
Sağ olun cevap için.

Orada yazan süreler tahmini süreler oluyor. Satıcı Amazon değilse satıcının gönderim süresi duruma göre daha uzun süre olabiliyor. Ama Amazon'dan birkaç sefer alışveriş yaptım. Gecikme süresi olmadı. Bursa'da yaşadığını göz önünde bulundurularak tahmin süreden daha önce ulaşacaktır.
Sağ olun cevap için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı