Amazon, Vatan'a göre ucuz mu ?

yokoshi463

Hectopat
Daha fazla  
Masaüstü bir bilgisayar alacağım. Amazon, vatana göre ucuzmu ? Kargo Fiyatları nasıl ? Amazon'un güvenilir olduğuna hiç şüphem yok fakat fiyat gerçektende çok ön planda benim için. Hatay'da oturuyorum kargo konusunda sıkıntı olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'dan sistem toplamanızın pek mümkün oalcağını sanmıyorum. Bazı parçaları oradan alabilirsiniz ama kasa ve PSU gibi bileşenleri buradan almanız, ürünlerin size sağ salim ulaşması için daha mantıklı olabilir.

75 euro üstü gümrüğe takılıyor diye biliyorum. Almak için vergilerini ödemeniz gerekir. Burdan alınca da aynı fiyata gelir.

Ben GTX 980Tİ Amazonda test siparişi yapmaya karar verdim. Burdaki fiyat 3000 Amazon daki fiyat 2500 vergiler, kdv dahil.

Karar verdiniz. Daha almadïnız. Sipariş elinize ulaşsın öyle önerirsiniz. Bu işler sandığınız kadar kolay değil.

Recep abi peki sadece kasa ve psu mu onun dışındaki tüm bileşenleri sipariş etmem mümkünmü ?

Ben GTX 980Tİ Amazonda test siparişi yapmaya karar verdim. Burdaki fiyat 3000 Amazon daki fiyat 2500 vergiler, kdv dahil.
Evga GTX 980Tİ alırsan Türkiye garantisi de olur. Kargo ücreti ne kadar?

İşte hepsi birlikte 2500 TL tutuyor.

Zaten sağda bütün vergi, kargo ne varsa hepsini hesaplıyorlar. İsterseniz bi siteyi girip test siparişi deneyin. Son aşamada, ürün kaydedilmeden önce sana ödenecek ne var ne yok sıralıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…