PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 10 Nisan 2021 #11 Amazon daha iyi ve daha güvenilir. Tabi bana göre. Ayrıca Amazon'daki model daha ucuz ve daha iyi.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.952 Makaleler 3 Çözümler 16 10 Nisan 2021 #12 Böyle konulara laf edince ben suçlu oluyorum. Arkadaş, sene olmuş 2021. Hiç Amazon, Hepsiburada duymadın mı? Mağaradan kafanı çıkar.
Böyle konulara laf edince ben suçlu oluyorum. Arkadaş, sene olmuş 2021. Hiç Amazon, Hepsiburada duymadın mı? Mağaradan kafanı çıkar.
eclip Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #13 Paytak Penguen dedi: Böyle konulara laf edince ben suçlu oluyorum. Arkadaş, sene olmuş 2021. hiç Amazon, Hepsiburada duymadın mı? Mağaradan kafanı çıkar. Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar gergin olduğunu anlayamadım. İkisi de aracı şirketler, daha önce ikisiyle hiç alışverişim olmadığı için bir sorun yaşarsam yardımcı oluyorlar mı diye öğrenmek istedim.
Paytak Penguen dedi: Böyle konulara laf edince ben suçlu oluyorum. Arkadaş, sene olmuş 2021. hiç Amazon, Hepsiburada duymadın mı? Mağaradan kafanı çıkar. Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar gergin olduğunu anlayamadım. İkisi de aracı şirketler, daha önce ikisiyle hiç alışverişim olmadığı için bir sorun yaşarsam yardımcı oluyorlar mı diye öğrenmek istedim.