B Boracamci Hectopat Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #1 Herkese Merhaba, Amazondan bir adet Moto360 aldım Amerikda yaşayan arkadaşıma gönderdim fakat kargo bedeli olarak 20 TL aldılar ve takip no verilmedi ve ayın 27'sinde aldım halen kargo ulaşmadı yardım edebilirmisiniz?
Herkese Merhaba, Amazondan bir adet Moto360 aldım Amerikda yaşayan arkadaşıma gönderdim fakat kargo bedeli olarak 20 TL aldılar ve takip no verilmedi ve ayın 27'sinde aldım halen kargo ulaşmadı yardım edebilirmisiniz?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 31 Ağustos 2015 #2 Amazon destek ile irtibat kurun. Amazon.com - Contact Us
B Boracamci Hectopat Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2015 #3 Kurdum satıcı ile konuşacaklar eğer hızlandırılmaz ise satıcı hakkında şikayet açacaklarmış mail bekleyeceğim.
Kurdum satıcı ile konuşacaklar eğer hızlandırılmaz ise satıcı hakkında şikayet açacaklarmış mail bekleyeceğim.