Amazon ve MNG Kargo rezaleti

Daha fazla  
Arkadaşlar ayın 12'sinde bir bilgisayar aldım ve ayın 20'si için tarih gösteriyordu, bugün baktığımda ürün geç kaldı yazısıyla karşılaştım daha önce canlı sohbette konuşunca ürünümün geleceği söylendi fakat ürün ortada yok ayın 20'sinde Kocaeli şubesinden çıktığı yazıyordu fakat bugün baktığımda İstanbul büyük depodan çıktığı yazıyor bu nasıl olabilir böyle bir rezalet Amazon güvencesiyle sipariş etmiştim ama artık ürün ne zaman gelir bilmiyorum iade de etmek istemiyorum çünkü ürünün muadilleri 23 bin lira seviyesinde ve ben 17.5 bin liraya aldım sizce ne yapmalıyım?

Kargo şirketi fark etmeksizin Kocaeli'den kargo çıkarmıyor ki elemanlar. Bi kargo gelecekti 3 gün Kocaeli'de kaldı kargo. Beklemeniz gerekiyor.

Bu aslında kargo şirketlerinin sorumsuzluğu, o gün kargo çıkarma ihtimalleri olmasına rağmen günü olan kargoları sebepsizce tutma haklarına sahipler, birçok kez kavga gürültü kargo getirtmişliğim var, Amazon’un bence bu konu da suçu pek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…