Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.542 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #2 Hiçbir şey izleyemiyorum. Yeni aldım, yanlış yerde mi basıyorum onu da bilmiyorum. Resimdeki mavi butona tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor.
Hiçbir şey izleyemiyorum. Yeni aldım, yanlış yerde mi basıyorum onu da bilmiyorum. Resimdeki mavi butona tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor.
Çözüm Sir Nuvero 6 Ekim 2020 honigstein dedi: Başka tarayıcıda denedin mi? Olmadı Microsoft mağaza'dan direkt kendi uygulamasını kullan. Ben şahsen öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim yine açılmıyor hiçbir şey. Sir Nuvero dedi: Onu da denedim yine açılmıyor hiçbir şey. Genişletmek için tıkla... Sıkıntıyı çözdüm Amazon temsilcileriyle konuştum bana Türk Telekom aile güvenliğini kapatmam gerektiğini söylediler kapadım ve sorun çözüldü.
honigstein dedi: Başka tarayıcıda denedin mi? Olmadı Microsoft mağaza'dan direkt kendi uygulamasını kullan. Ben şahsen öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim yine açılmıyor hiçbir şey. Sir Nuvero dedi: Onu da denedim yine açılmıyor hiçbir şey. Genişletmek için tıkla... Sıkıntıyı çözdüm Amazon temsilcileriyle konuştum bana Türk Telekom aile güvenliğini kapatmam gerektiğini söylediler kapadım ve sorun çözüldü.
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 6 Ekim 2020 #3 Sir Nuvero dedi: Hiçbir şey izleyemiyorum. Yeni aldım, yanlış yerde mi basıyorum onu da bilmiyorum. Resimdeki mavi butona tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Eki Görüntüle 692840 Genişletmek için tıkla... Başka tarayıcıda denedin mi? Olmadı Microsoft Mağaza'dan direkt kendi uygulamasını kullan. Ben şahsen öyle yapıyorum. Artı 0 Eksi
Sir Nuvero dedi: Hiçbir şey izleyemiyorum. Yeni aldım, yanlış yerde mi basıyorum onu da bilmiyorum. Resimdeki mavi butona tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Eki Görüntüle 692840 Genişletmek için tıkla... Başka tarayıcıda denedin mi? Olmadı Microsoft Mağaza'dan direkt kendi uygulamasını kullan. Ben şahsen öyle yapıyorum.
KS KS Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.542 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #4 honigstein dedi: Başka tarayıcıda denedin mi? Olmadı Microsoft mağaza'dan direkt kendi uygulamasını kullan. Ben şahsen öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim yine açılmıyor hiçbir şey. Sir Nuvero dedi: Onu da denedim yine açılmıyor hiçbir şey. Genişletmek için tıkla... Sıkıntıyı çözdüm Amazon temsilcileriyle konuştum bana Türk Telekom aile güvenliğini kapatmam gerektiğini söylediler kapadım ve sorun çözüldü. Son düzenleme: 11 Ekim 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
honigstein dedi: Başka tarayıcıda denedin mi? Olmadı Microsoft mağaza'dan direkt kendi uygulamasını kullan. Ben şahsen öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim yine açılmıyor hiçbir şey. Sir Nuvero dedi: Onu da denedim yine açılmıyor hiçbir şey. Genişletmek için tıkla... Sıkıntıyı çözdüm Amazon temsilcileriyle konuştum bana Türk Telekom aile güvenliğini kapatmam gerektiğini söylediler kapadım ve sorun çözüldü.