Amazon.com.tr üzerinden Amazon.com.tr satıcısından ya da GittiGidiyor üzerinden QP Bilişim satıcısından QuadCast alacağım. Sizce nereden almalıyım? QP'de 10TL daha ucuz. Sizce 10TL'ye değer mi Amazon'dan almamam? Hangisinin garantisi ve servisi daha iyidir?
QP Bilişim iyidir, güvenilirdir ama Amazon'un kargo hizmetinden (Kolay Gelsin) memnun kaldığım için Amazon'u tercih ederdim. Tabii bu biraz sizin ikamet ettiğiniz yere bağlı bir şey.
Ayrıca Amazon'un satış sonrası desteği de gayet iyi.
Amazon.com.tr üzerinden Amazon.com.tr satıcısından ya da GittiGidiyor üzerinden QP Bilişim satıcısından QuadCast alacağım. Sizce nereden almalıyım? QP'de 10TL daha ucuz. Sizce 10TL'ye değer mi Amazon'dan almamam? Hangisinin garantisi ve servisi daha iyidir?
İkisi de gayet iyidir, ben QP Bilişim'i tercih ederdim çünkü oradan daha önce çokça alışverişim oldu ve evime de yakın mağazası, bir sorun olursa gidip elden de teslim alma şansım var.
QP'den birkaç kez alışveriş yaptım. Daha önce Gaziosmanpaşa / Bayrampaşa taraflarındaki depo şubesine gittim yeni şubesine gittim, online alışveriş yaptım tamamen güvenilir sorun yok.