Amazon(Prime) ile cuma günü sipariş vermiştim ve tahmini teslimi bugündü. Sabah, gün içerisinde teslimat yapılacak gibi bir mesaj gelmişti ancak öğlen mail adresime ürünün teslim edilemediğine dair bir e-posta gelince kontrol etmem sonucu eklerde bulunan olay ile karşılaştım. Adresim doğru yazılıydı, zaten Hepsiburada üzerinde yıllardır kullandığım adresi aynen buraya geçirdim. K***G***'in "özel müşteri temsilcisi" yanlış adres verdiğimi ve sonradan düzeltildiğini(eğer adresi yanlış veren bensem ben düzeltmiş olmalıyım ancak öyle bir şey yapmadım) ve düzeltmeden sonra K***G***'in teslimat bölgesinin dışında kaldığımı ve bir ara(aynen bu ifade kullanıldı) teslim edileceğini söyledi.
Adresim kendi sitelerinde doğru ve eskiyle aynı gözüküyor. Amazon 7/24 müşteri hizmetleri butonuna basıp ürünü seçince ilk resimdeki sayfaya atıyor dolayısıyla ulaşamıyorum. 0811'li Amazon numarası meşgule düşüyor, 0850'li olan numara "Chime powered by Amazon, If you have meeting code please enter" gibi bir şey diyor. Başka yerden yeniden alayım diyebileceğim bir fiyatı da yoktu ürünün. K***G*** şubesinden alayım siz bana getiremiyorsanız dedim ancak şubeleri yokmuş. Bu şekilde bir olay yaşayan varsa bu durumda ne yapılmalı?
Geçen gün amazondan kulaklık aldım . Adresi yazarken dikkat etmemişim . Bugün kargoya vermişler ve ben sadece sokak adresini yanlış yazmışım . Bizim arka sokağı yazmışım . Canlı destekle görüştüm ama kargo verildiği için değiştirmek mümkün değilmiş . Telefon numarası doğru acaba kargo yazdığım...
Merhabalar amazondan sipariş ettiğim kargom yanlış adrese teslim edildi yurt içi kargoyu aradığımda kargonun gönderici bilgilerinde sadece istanbul yazdığını amazonla görüşmem gerektiği bildirildi. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
Geçen gün amazondan kulaklık aldım . Adresi yazarken dikkat etmemişim . Bugün kargoya vermişler ve ben sadece sokak adresini yanlış yazmışım . Bizim arka sokağı yazmışım . Canlı destekle görüştüm ama kargo verildiği için değiştirmek mümkün değilmiş . Telefon numarası doğru acaba kargo yazdığım...
Merhabalar amazondan sipariş ettiğim kargom yanlış adrese teslim edildi yurt içi kargoyu aradığımda kargonun gönderici bilgilerinde sadece istanbul yazdığını amazonla görüşmem gerektiği bildirildi. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
Aliexpress'ten aldığım ürünün alıcı adı ve adres yanlış yazılmış. Adres olarak; ilçemin kargo dağıtım merkezi, isim olarak ise h** o** girilmiş. Yarın bu dağıtım merkezinden kargoyu almaya gideceğim. Sorunsuz alabilir miyim?
Aynı sorunu Aliexpress değil de Hepsiburada'da Aras Kargo'da yaşadım. Sitedeki siparişlerim no ile kargo tutuyordu fakat isim ve adres farklıydı. Hiçbir sıkıntı çıkmadan kapıma kadar geldi. Endişelenmenize gerek yok. Tam bilgi istersenizde ilçedeki kargo şubesine telefon açarak öğrenebilirsiniz.
Aliexpress'ten aldığım ürünün alıcı adı ve adres yanlış yazılmış. Adres olarak; ilçemin kargo dağıtım merkezi, isim olarak ise h** o** girilmiş. Yarın bu dağıtım merkezinden kargoyu almaya gideceğim. Sorunsuz alabilir miyim?
Bu konuda da arkadaşın ulaşabileceği bir teslimat merkezi var benim o da yok o yüzden direkt olarak Amazon ve K***G*** ile bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olsun diye konuyu açtım. Forumdaki diğer konuları okudum hiçbiri aynı durumu yaşamamış, başka konuların linklerini bulup atmanız işe yaramayacak. Biraz sinirliydim firmaya, yazıma çok yansımış kusura bakmayın @Vâreste Feylesof .
Bende çözümünü bilmediğimden ve benden başka kimsenin görüş bildirmediğinden dolayı çözümsüz konu kalmasın, belki bir şeyler üretirim de yardımcı olurum sebebiyle link paylaşmıştım ama neyse...