Amazon yanlış adres

BABER

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Amazon(Prime) ile cuma günü sipariş vermiştim ve tahmini teslimi bugündü. Sabah, gün içerisinde teslimat yapılacak gibi bir mesaj gelmişti ancak öğlen mail adresime ürünün teslim edilemediğine dair bir e-posta gelince kontrol etmem sonucu eklerde bulunan olay ile karşılaştım. Adresim doğru yazılıydı, zaten Hepsiburada üzerinde yıllardır kullandığım adresi aynen buraya geçirdim. K***G***'in "özel müşteri temsilcisi" yanlış adres verdiğimi ve sonradan düzeltildiğini(eğer adresi yanlış veren bensem ben düzeltmiş olmalıyım ancak öyle bir şey yapmadım) ve düzeltmeden sonra K***G***'in teslimat bölgesinin dışında kaldığımı ve bir ara(aynen bu ifade kullanıldı) teslim edileceğini söyledi.

Adresim kendi sitelerinde doğru ve eskiyle aynı gözüküyor. Amazon 7/24 müşteri hizmetleri butonuna basıp ürünü seçince ilk resimdeki sayfaya atıyor dolayısıyla ulaşamıyorum. 0811'li Amazon numarası meşgule düşüyor, 0850'li olan numara "Chime powered by Amazon, If you have meeting code please enter" gibi bir şey diyor. Başka yerden yeniden alayım diyebileceğim bir fiyatı da yoktu ürünün. K***G*** şubesinden alayım siz bana getiremiyorsanız dedim ancak şubeleri yokmuş. Bu şekilde bir olay yaşayan varsa bu durumda ne yapılmalı?

Dosya Ekleri

• 1612174055497.png
    53,2 KB · Görüntüleme: 221
  • 1612174087606.png
    30,5 KB · Görüntüleme: 211

Adresi yanlış veren ben değilim ki konuyu dikkatli okuyun lütfen.

Aliexpress de aynısını yapmıştı.
Adresi yanlış veren ben değilim ki konuyu dikkatli okuyun lütfen.

Bu konuda da arkadaşın ulaşabileceği bir teslimat merkezi var benim o da yok o yüzden direkt olarak Amazon ve K***G*** ile bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olsun diye konuyu açtım. Forumdaki diğer konuları okudum hiçbiri aynı durumu yaşamamış, başka konuların linklerini bulup atmanız işe yaramayacak. Biraz sinirliydim firmaya, yazıma çok yansımış kusura bakmayın @Vâreste Feylesof .

Son düzenleme:
Bende çözümünü bilmediğimden ve benden başka kimsenin görüş bildirmediğinden dolayı çözümsüz konu kalmasın, belki bir şeyler üretirim de yardımcı olurum sebebiyle link paylaşmıştım ama neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…