Amazon yanlış yazılan adres değiştirilmiyor

Qalchier

Femtopat
Daha fazla  
4 Mayıs yani dün Amazon'a Prime ile üye olup bir sipariş verdim. Bugün kontrol etmek amacıyla bakarken adresimin caddesini yanlış girmiş olduğumu fark ettim. Cadde bitişiğimdeki caddenin bağlandığı bir cadde ancak benim sokağıma çıkmıyor. Sipariş sürecinde değiştirme imkanım yok mu? Sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoktan kargoya teslim edilmiştir. Bundan dolayı değiştirmeniz mümkün olmayabilir. Kurye bulamayınca sizi arar zaten.

Kargo verildi mi? Verildiyse kargo şirketini arayıp söyleyebilirsin. Kolay Gelsin kargo şirketinde adres siteden değiştirilebiliyordu. Kargo verilmediyse Amazon desteğe söyleyebilirsin.

Kolay Gelsin firması getiriyorsa eğer; sipariş yoldayken bile değiştirebiliyorsunuz ama sanırım kargonun çıkışını tekrar yapıyorlardı.

AGT Kargo adresi değiştirebiliyor diye biliyorum.

Çoktan kargoya teslim edilmiştir. Bundan dolayı değiştirmeniz mümkün olmayabilir. Kurye bulamayınca sizi arar zaten.
Aramalarını bekleyeceğim sanırım.
Amazon ile görüşmeyi dene eğer olmazsa kargo firmasını araman gerekir. Benim de başıma gelmişti kargo firması bana ulaştı ve o şekilde düzelttik.
Kargom dağıtıma çıkmamış ancak şubeye varmış değiştiremiyorum.
Kargo verildi mi? Verildiyse kargo şirketini arayıp söyleyebilirsin. Kolay Gelsin kargo şirketinde adres siteden değiştirilebiliyordu. Kargo verilmediyse Amazon desteğe söyleyebilirsin.
Verilmiş o şekilde yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…