Amazon yarın 22:00'de teslim edilecek mi?

TSML

Hectopat
Daha fazla  
Dün akşam saatlerinde sipariş ettiğim kılıf vb. bugün teslim edilecek yazıyor ama daha ilerleme olmamış bu doğru olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 3d8586cb-fcea-4917-8302-f66ab9c2c8e8.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 751
Son düzenleyen: Moderatör:
Kolay Gelsin ile geliyorsa saat 11'e kadar çalışıyorlar, yani 10'da gelebilir hiç belli olmaz. Prime hızlı teslimat ile aldıysanız gelir muhtemelen.
AGT ile gelicek şuan gidip alabilirim çok yakınımda.

Evet hocam eğer bir aksilik olmazsa muhtemelen ulaşır. Ben alışveriş yaptığımda 22:00'dan önce ürünler elime ulaştı. Üstelik dağıtım merkezinden çok uzaktaydım. Tabi prime abonesiydim.

Agt ile gelecek şu an gidip alabilirim çok yakınımda.

Hocam aylar geçmiş olayın üzerinden ama aynı durumdayım. 28 Mayıs'ta sipariş verdim yarın yani 3 Haziran 22.00'ye kadar teslim diyor ama hala kargoya verilmedi. Sizin ürününüz geldi mi dedikleri sürede?

Birkaç gün önce aynı durumu yaşadım. Dağıtıma çıkmamış gözüküyordu ama kargom geldi.

Hmm benim durumumda 6 gündür tedarik ediliyor diyor müşteri hizmetleri bazıları yarın gelecek diyor bazıları gecikecek diyor kafam allak bullak oldu :/
Bir de şu an hala gönderildi demiyor sipariş verildi kısmında.
Birkaç gün önce aynı durumu yaşadım. Dağıtıma çıkmamış gözüküyordu ama kargom geldi.

Hocam bana şey dediler stokta kalmadı nasıl bilmiyorum ama tedarik bekleniyor diyorlar yarın teslim edilecek mi? Diyorum olabilir de olmayabilir de diyorlar bunlar nasıl müşteri hizmetleri ya! Size de stokta yok mu demişlerdi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…