Amazon yeni gümrük mevzuatı ve ithalat depozitosu nasıl işliyor?

Quiong

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Muhendisligi Öğrencisi
Selamlar, araştırdığım kadarıyla yeni gümrük mevzuatında kargo dahil olmadan 30 euro ya kadar ürün alabiliyoruz.
Bu ürünü almak istiyorum ancak, ithalat ücreti depozitosu ürün fiyatına eklenirse 30 euroyu geçiyor.
İthalat ücreti depozitosu ödediğimiz vergi mi yoksa ürünün giriş fiyatına eklenen bir bedel mi? Bilgisi olan var mı?

.
Ürün fiyatından hesaplıyor, kargosu ithalat depozitosu amazonda üstüne eklenmiyor sanırım. Aliexpress vs. yerlerde eklenebilir belki de burada hala satılabiliyorsa eklenmiyordur

Ürün fiyatından hesaplıyor, kargosu ithalat depozitosu Amazon'da üstüne eklenmiyor sanırım. AliExpress vs. yerlerde eklenebilir belki de burada hala satılabiliyorsa eklenmiyordur.

Yani o halde ürünü bir yere takılmadan doğrudan alabiliyorum doğru mudur? İthalat depozitosu bedeli %30'dan az olduğu için emin olamadım. Çin'den gelenlerde %60 Avrupa'dan gelenlerde %30. bu üründe %30'un altında kalıyor.

Yani o halde ürünü bir yere takılmadan doğrudan alabiliyorum doğru mudur? İthalat depozitosu bedeli %30'dan az olduğu için emin olamadım. Çin'den gelenlerde %60 Avrupa'dan gelenlerde %30. bu üründe %30'un altında kalıyor.
Tahmini İthalat Ücreti Depozitosu diye yazmışlar zaten. Alabilirsin bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı