Amazon Yüksek Kargo Ücreti

Daha fazla  
Arkadaşlar Amazon'dan beğendiğim bir kasayı getirmeyi düşünüyorum fakat bu getirme işlemini ilk defa yapacağım için acemi sayılırım. Youtube'dan nasıl getirildiği hakkında bilgi edindim fakat anlamadığım kargo bedelinin çok fazla alınması. Bunun nedeni acaba kasanın ağırlığından mı kaynaklanıyor?

Ekran Görüntüsü (149).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasaların kargo ücreti fazla. Kasaları yurt içinden almak daha mantıklı. Amazon'dan ram, ekran kartı, soğutma sistemi, mouse , klavye, kulaklık almak mantıklı.

Kasaların kargo ücreti fazla. Kasaları yurt içinden almak daha mantıklı. Amazon'dan ram, ekran kartı, soğutma sistemi, mouse , klavye, kulaklık almak mantıklı.
kardeşim doğru söylüyon. zaten kasa alımında çok tereddütte kalmıştım. Alışveriş esnasında kredi kartı bilgileri isteniyor. ve bana ait bir kredi kartı yok amazonun kendi kredi kartını nasıl temin edebilirim

plcc_135x85._CB336545543_.png

veya gitti gidiyor, sahibinden.com gibi yerlerden alışveriş yapabileceğim bir kredi kartını nasıl sahip olabileceğim konusunda acaba bir bilgin var mı? (youtubede biraz araştırdım paypal diye bir sanal kredi kartı varmış)

Bankaların çocuklar için yaptıkları hesaplar var. İnternete yazdınmı çıkar zaten. Emin ol bu hesaplar ininal, paypal vb kartlardan çok daha iş görücektir. İş bankasının ilk imza hesabını tavsiye ederim.

Bankaların çocuklar için yaptıkları hesaplar var. İnternete yazdınmı çıkar zaten. Emin ol bu hesaplar ininal, paypal vb kartlardan çok daha iş görücektir. İş bankasının ilk imza hesabını tavsiye ederim.
teşekkür ederim

Paybyme, ininal,paypal nakit kart gibi kartlardan birisini edinebilirsin. İşini görecektir.
teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı