Isaac N3wton Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 355 Çözümler 2 19 Temmuz 2022 #11 Umut Nas dedi: Evet, hocam gümrük ücreti dahil olmuş oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam hangi kargo ile gönderiliyor.
Umut Nas dedi: Evet, hocam gümrük ücreti dahil olmuş oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam hangi kargo ile gönderiliyor.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.781 Çözümler 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 19 Temmuz 2022 #12 Isaac N3wton dedi: Hocam ürünü incelediğimde yurt dışından gelen gönderiler için, gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir. Ek bir ödeme yapmanıza gerek yoktur. Diyor yani hocam buna dahil mi? Var hocam KDV dahildir diye belirtmiş. Genişletmek için tıkla... Gümrük ve ithalat masrafları ödeniyor yazmışsa gerek yok. Isaac N3wton dedi: Peki hocam hangi kargo ile gönderiliyor. Genişletmek için tıkla... Bana en son 2 ay önce Fransadan UPS'le gemişti. DHL, UPS, GEY*'le de gelebilir. *Geldik Evde Yoktunuz.
Isaac N3wton dedi: Hocam ürünü incelediğimde yurt dışından gelen gönderiler için, gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir. Ek bir ödeme yapmanıza gerek yoktur. Diyor yani hocam buna dahil mi? Var hocam KDV dahildir diye belirtmiş. Genişletmek için tıkla... Gümrük ve ithalat masrafları ödeniyor yazmışsa gerek yok. Isaac N3wton dedi: Peki hocam hangi kargo ile gönderiliyor. Genişletmek için tıkla... Bana en son 2 ay önce Fransadan UPS'le gemişti. DHL, UPS, GEY*'le de gelebilir. *Geldik Evde Yoktunuz.
Isaac N3wton Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 355 Çözümler 2 19 Temmuz 2022 #13 @Mert Can Urcan @Umut Nas hocama yardımları için teşekkür ediyorum. Mert Can Urcan dedi: Gümrük ve ithalat masrafları ödeniyor yazmışsa gerek yok. Bana en son 2 ay önce Fransa'dan UPS'le gemişti. DHL, UPS, gey*'le de gelebilir. *Geldik evde yoktunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam evde yoktunuz diyemezler çünkü güvenlik var.
@Mert Can Urcan @Umut Nas hocama yardımları için teşekkür ediyorum. Mert Can Urcan dedi: Gümrük ve ithalat masrafları ödeniyor yazmışsa gerek yok. Bana en son 2 ay önce Fransa'dan UPS'le gemişti. DHL, UPS, gey*'le de gelebilir. *Geldik evde yoktunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam evde yoktunuz diyemezler çünkü güvenlik var.
James Watt Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 548 Çözümler 3 19 Temmuz 2022 #14 @Umut Nas hocam size bir sorum daha olacak oda şudur AliExpress'ten alınan ürünün vergisi nerede ödenir bir de ürünün gümrükte kalma sebebi nedir?
@Umut Nas hocam size bir sorum daha olacak oda şudur AliExpress'ten alınan ürünün vergisi nerede ödenir bir de ürünün gümrükte kalma sebebi nedir?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #15 James Watt dedi: @Umut Nas hocam size bir sorum daha olacak oda şudur AliExpress'ten alınan ürünün vergisi nerede ödenir bir de ürünün gümrükte kalma sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... AliExpress'te sipariş esnasında adresi girin. Vergi diye belirtiliyor.
James Watt dedi: @Umut Nas hocam size bir sorum daha olacak oda şudur AliExpress'ten alınan ürünün vergisi nerede ödenir bir de ürünün gümrükte kalma sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... AliExpress'te sipariş esnasında adresi girin. Vergi diye belirtiliyor.
Isaac N3wton Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 355 Çözümler 2 19 Temmuz 2022 #16 Umut Nas dedi: AliExpress'te sipariş esnasında adresi girin. Vergi diye belirtiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam vergi dahil diyor alacağım ürüne ama gümrüğe takılmaz değil mi?
Umut Nas dedi: AliExpress'te sipariş esnasında adresi girin. Vergi diye belirtiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam vergi dahil diyor alacağım ürüne ama gümrüğe takılmaz değil mi?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #17 Isaac N3wton dedi: Hocam vergi dahil diyor alacağım ürüne ama gümrüğe takılmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Takılmaz hocam. Kurallara göre vergi alındığı için ona göre hesaplanıyor.
Isaac N3wton dedi: Hocam vergi dahil diyor alacağım ürüne ama gümrüğe takılmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Takılmaz hocam. Kurallara göre vergi alındığı için ona göre hesaplanıyor.
Isaac N3wton Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 355 Çözümler 2 19 Temmuz 2022 #18 Umut Nas dedi: Takılmaz hocam. Kurallara göre vergi alındığı için ona göre hesaplanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam vergi dahil deniyor bir de hangi kargo ile gönderiliyor buna dair bir fikriniz var mı?
Umut Nas dedi: Takılmaz hocam. Kurallara göre vergi alındığı için ona göre hesaplanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam vergi dahil deniyor bir de hangi kargo ile gönderiliyor buna dair bir fikriniz var mı?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #19 Isaac N3wton dedi: Hocam vergi dahil deniyor bir de hangi kargo ile gönderiliyor buna dair bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Isaac N3wton dedi: Hocam vergi dahil deniyor bir de hangi kargo ile gönderiliyor buna dair bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Isaac N3wton Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 355 Çözümler 2 19 Temmuz 2022 #20 Umut Nas dedi: Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 440.89TRY |DIENQI karbon Fiber kart tutucu Mini ince cüzdan erkekler alüminyum Metal RFID sihirli cüzdan küçük ince erkek çantalar para çantası Vallet|Wallets| - AliExpress hocam kusura bakmayın ekran görüntüsü alamıyorum
Umut Nas dedi: Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 440.89TRY |DIENQI karbon Fiber kart tutucu Mini ince cüzdan erkekler alüminyum Metal RFID sihirli cüzdan küçük ince erkek çantalar para çantası Vallet|Wallets| - AliExpress hocam kusura bakmayın ekran görüntüsü alamıyorum