Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.729 Çözümler 54 9 Temmuz 2025 #1 Cumartesi teslim edilecek diyor ama yetişir mi ki? Güncellemeler doğruysa çok zor gibi gözüktü bana. Sizce ne olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2025
Cumartesi teslim edilecek diyor ama yetişir mi ki? Güncellemeler doğruysa çok zor gibi gözüktü bana. Sizce ne olacak?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.970 Makaleler 6 Çözümler 32 9 Temmuz 2025 #2 Hollanda'dan ayrıldıysa cumartesi gününe gelmesi olası. En kötü pazartesi elinde olur.
508438 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 426 Çözümler 2 9 Temmuz 2025 #3 Aktarma veya bir aksaklık olmazsa cumartesi gelebilir.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.729 Çözümler 54 9 Temmuz 2025 #4 fushigurotoji dedi: Hollanda'dan ayrıldıysa cumartesi gününe gelmesi olası. En kötü pazartesi elinde olur. Genişletmek için tıkla... 508438 dedi: Aktarma veya bir aksaklık olmazsa cumartesi gelebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Erken gelmesini umut ederken geç gelme durumuyla karşı karşıya kaldım biraz fushigurotoji dedi: Hollanda'dan ayrıldıysa cumartesi gününe gelmesi olası. En kötü pazartesi elinde olur. Genişletmek için tıkla... 508438 dedi: Aktarma veya bir aksaklık olmazsa cumartesi gelebilir. Genişletmek için tıkla... Sanırım dediğiniz gibi cumartesi gününe yetişecek taşıyıcı firma kolay gelsin mı oluyor? Son düzenleme: 9 Temmuz 2025
fushigurotoji dedi: Hollanda'dan ayrıldıysa cumartesi gününe gelmesi olası. En kötü pazartesi elinde olur. Genişletmek için tıkla... 508438 dedi: Aktarma veya bir aksaklık olmazsa cumartesi gelebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Erken gelmesini umut ederken geç gelme durumuyla karşı karşıya kaldım biraz fushigurotoji dedi: Hollanda'dan ayrıldıysa cumartesi gününe gelmesi olası. En kötü pazartesi elinde olur. Genişletmek için tıkla... 508438 dedi: Aktarma veya bir aksaklık olmazsa cumartesi gelebilir. Genişletmek için tıkla... Sanırım dediğiniz gibi cumartesi gününe yetişecek taşıyıcı firma kolay gelsin mı oluyor?
508438 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 426 Çözümler 2 10 Temmuz 2025 #5 Burak Karabal dedi: Teşekkürler. Erken gelmesini umut ederken geç gelme durumuyla karşı karşıya kaldım biraz Eki Görüntüle 2531377 Sanırım dediğiniz gibi cumartesi gününe yetişecek taşıyıcı firma kolay gelsin mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet hocam biraz saçma bir isim ama Türkiye içi taşıyıcı firmanın adı kolay gelsin.
Burak Karabal dedi: Teşekkürler. Erken gelmesini umut ederken geç gelme durumuyla karşı karşıya kaldım biraz Eki Görüntüle 2531377 Sanırım dediğiniz gibi cumartesi gününe yetişecek taşıyıcı firma kolay gelsin mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet hocam biraz saçma bir isim ama Türkiye içi taşıyıcı firmanın adı kolay gelsin.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 10 Temmuz 2025 #6 @Burak Karabal, tahmini teslimat tarihinde genellikle teslim ediliyor bir aksilik olmazsa. O konuda şüpheniz olmasın.
@Burak Karabal, tahmini teslimat tarihinde genellikle teslim ediliyor bir aksilik olmazsa. O konuda şüpheniz olmasın.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.729 Çözümler 54 10 Temmuz 2025 #7 333365 dedi: @Burak Karabal, tahmini teslimat tarihinde genellikle teslim ediliyor bir aksilik olmazsa. O konuda şüpheniz olmasın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam umarım öğleden önce elime ulaşır yoksa teslim alamam
333365 dedi: @Burak Karabal, tahmini teslimat tarihinde genellikle teslim ediliyor bir aksilik olmazsa. O konuda şüpheniz olmasın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam umarım öğleden önce elime ulaşır yoksa teslim alamam