Merhaba arkadaşlar, normalde dün alacaktım fakat 2 aylık beklemenin sonunda 1TB 970 EVO Plus satın aldım. https://www.amazon.com.tr/Samsung-9...6d&pd_rd_i=B07MBQPQ62&tag=technopattr-21&th=1
Ürün zaten 500 lira piyasadan ucuz ve laptopumda da zaten 256 GB 970 EVO Plus vardı. Laptop kasasını açıp taktırması zor da değilse kendim takacağım. Monster kullanıyorum. Asıl merak ettiğim şey ürün alırken benden gümrük bilgileri istemesi. Gümrüğe takılır mı? Takılmaz gibi fakat bana 2 haftalık süreç de biraz uzun geldi.
Neden takılsın ? Sebepsiz fikir sunmayın lütfen. Gümrüğe takılma gibi bir durum olmaz çünkü zaten amazon gümrük masraflarını da ek olarak sizden alıyor dolayısıyla bekleme süresi dışında hiçbir farkı yok.
Neden takılsın ? Sebepsiz fikir sunmayın lütfen. Gümrüğe takılma gibi bir durum olmaz çünkü zaten amazon gümrük masraflarını da ek olarak sizden alıyor dolayısıyla bekleme süresi dışında hiçbir farkı yok.
Evet alınıyor amazonda gümrüğe gelmeden gümrük vergisini hesaplayıp ek olarak alıyor zaten. Hatta o yüzden ürünün altında ithalat depozitosu dahil yazıyor.
Hocam takılmayacağını bekliyordum fakat merak ettiğim diğer bir konu ise Monster Tulpar T5 V19.1 kasa nasıl açılabilir? Onun hakkında açıklarsanız da sevinirim.