FuRinMe Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 215 Makaleler 1 7 Mayıs 2024 #101 Furkan Fer dedi: Hocam kargonuz geldi mi şu an benim de sizde ki gibi gözüküyor ama takip edemiyorum kargoyu son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam benim kargom dün geldi. Güncellediler ilk başta sonra şehrime geldiği zaman takip edebildim.
Furkan Fer dedi: Hocam kargonuz geldi mi şu an benim de sizde ki gibi gözüküyor ama takip edemiyorum kargoyu son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam benim kargom dün geldi. Güncellediler ilk başta sonra şehrime geldiği zaman takip edebildim.
Furkan Fer Femtopat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #102 FuRinMe dedi: Hocam benim kargom dün geldi. Güncellediler ilk başta sonra şehrime geldiği zaman takip edebildim. Genişletmek için tıkla... Hangi firma getirdi size bende "Paket teslimat için başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı" yazıyor da sizde de böyle miydi
FuRinMe dedi: Hocam benim kargom dün geldi. Güncellediler ilk başta sonra şehrime geldiği zaman takip edebildim. Genişletmek için tıkla... Hangi firma getirdi size bende "Paket teslimat için başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı" yazıyor da sizde de böyle miydi
FuRinMe Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 215 Makaleler 1 7 Mayıs 2024 #103 Furkan Fer dedi: Hangi firma getirdi size bende "paket teslimat için başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı" yazıyor da sizde de böyle miydi? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın görmedim. Hocam bende de sizde ki gibi yazıyordu hangi şehirde oturduğunuza bağlı en fazla 4 güne geleceğini tahmin ediyorum.
Furkan Fer dedi: Hangi firma getirdi size bende "paket teslimat için başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı" yazıyor da sizde de böyle miydi? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın görmedim. Hocam bende de sizde ki gibi yazıyordu hangi şehirde oturduğunuza bağlı en fazla 4 güne geleceğini tahmin ediyorum.