xKemalC Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 2 8 Temmuz 2023 #1 Telefonuma kılıf alacaktım bu kılıf da çok hoşuma gitti. Göndericisi Amazon olunca almak istedim. Bu ürüne ek bir vergi çıkar mı onu merak ettim. Jetech ince kılıf Samsung Galaxy S20 FE 5G 6,5 inç ile uyumlu, şok emici telefon kılıfı, ile karbon fiber tasarım (siyah) Amazon.com.tr
Telefonuma kılıf alacaktım bu kılıf da çok hoşuma gitti. Göndericisi Amazon olunca almak istedim. Bu ürüne ek bir vergi çıkar mı onu merak ettim. Jetech ince kılıf Samsung Galaxy S20 FE 5G 6,5 inç ile uyumlu, şok emici telefon kılıfı, ile karbon fiber tasarım (siyah) Amazon.com.tr
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #2 Ek vergi yok fiyatta ne yazıyorsa odur.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.271 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #3 Hayır satın alım sonundaki tutarda en son ne yazarsa odur. Ekstra bir şey ödenmez.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.996 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #4 Ödeme kısmında ödediğinizden başka vergiyle uğraşmıyorsunuz diye biliyorum. Ben hiç denk gelmedim, 2 tane yurtdışından gelen ürünüm oldu Amazon'dan.
Ödeme kısmında ödediğinizden başka vergiyle uğraşmıyorsunuz diye biliyorum. Ben hiç denk gelmedim, 2 tane yurtdışından gelen ürünüm oldu Amazon'dan.
Schizophren Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 940 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #5 30'dan fazla Amazon Avrupa gönderim teslimatim oldu. Bir tanesi bile gümrükte beklemedi veya ek ücret cikarmadi. Amazon isinin hakkini veriyor.
30'dan fazla Amazon Avrupa gönderim teslimatim oldu. Bir tanesi bile gümrükte beklemedi veya ek ücret cikarmadi. Amazon isinin hakkini veriyor.