T tokiyo Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #11 Klosie dedi: Bilemiyorum hocam. T.C. kimlik numaranızı kaydetmeniz gerekiyordu belki o yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Kaydetmiştim fakat olmadı birazdan bilgisayara geçip deneyeceğim olmazsada yapacak bir şey yok Türkiye'den almaya çalışacağım.
Klosie dedi: Bilemiyorum hocam. T.C. kimlik numaranızı kaydetmeniz gerekiyordu belki o yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Kaydetmiştim fakat olmadı birazdan bilgisayara geçip deneyeceğim olmazsada yapacak bir şey yok Türkiye'den almaya çalışacağım.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 1 Ocak 2023 #12 tokiyo dedi: Kaydetmiştim fakat olmadı birazdan bilgisayara geçip deneyeceğim olmazsada yapacak bir şey yok Türkiye'den almaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ilan zaten pahalı normalde shifter ile birlikte anca 10.000 TL oluyor Türkiye'de.
tokiyo dedi: Kaydetmiştim fakat olmadı birazdan bilgisayara geçip deneyeceğim olmazsada yapacak bir şey yok Türkiye'den almaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ilan zaten pahalı normalde shifter ile birlikte anca 10.000 TL oluyor Türkiye'de.
Klosie Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 1 Ocak 2023 #13 tokiyo dedi: Kaydetmiştim fakat olmadı birazdan bilgisayara geçip deneyeceğim olmazsada yapacak bir şey yok Türkiye'den almaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam TR'de 8.5K civarına satılıyor Amazondan 10.500'e almak pek mantıklı değil. TR Amazon olsa değerdi fakat satıcısı da amazon değil.
tokiyo dedi: Kaydetmiştim fakat olmadı birazdan bilgisayara geçip deneyeceğim olmazsada yapacak bir şey yok Türkiye'den almaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam TR'de 8.5K civarına satılıyor Amazondan 10.500'e almak pek mantıklı değil. TR Amazon olsa değerdi fakat satıcısı da amazon değil.
T tokiyo Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #14 Klosie dedi: Hocam TR'de 8.5k civarına satılıyor Amazon'dan 10.500'e almak pek mantıklı değil. TR Amazon olsa değerdi fakat satıcısı da Amazon değil. Genişletmek için tıkla... Hayır zaten 10.500TL'yi denemek ve gözümle görmek için öyle dedim. Türkiye'den almaya çalışacağım derken 8.400TL'ye N11'de var orayı kastettim.
Klosie dedi: Hocam TR'de 8.5k civarına satılıyor Amazon'dan 10.500'e almak pek mantıklı değil. TR Amazon olsa değerdi fakat satıcısı da Amazon değil. Genişletmek için tıkla... Hayır zaten 10.500TL'yi denemek ve gözümle görmek için öyle dedim. Türkiye'den almaya çalışacağım derken 8.400TL'ye N11'de var orayı kastettim.