Amazon yurt dışından alışveriş yapılır mı?

Bilemiyorum hocam. T.C. kimlik numaranızı kaydetmeniz gerekiyordu belki o yüzden olabilir.

Kaydetmiştim fakat olmadı birazdan bilgisayara geçip deneyeceğim olmazsada yapacak bir şey yok Türkiye'den almaya çalışacağım.

Kaydetmiştim fakat olmadı birazdan bilgisayara geçip deneyeceğim olmazsada yapacak bir şey yok Türkiye'den almaya çalışacağım.

Hocam bu ilan zaten pahalı normalde shifter ile birlikte anca 10.000 TL oluyor Türkiye'de.

Hocam TR'de 8.5K civarına satılıyor Amazondan 10.500'e almak pek mantıklı değil. TR Amazon olsa değerdi fakat satıcısı da amazon değil.

Hocam TR'de 8.5k civarına satılıyor Amazon'dan 10.500'e almak pek mantıklı değil. TR Amazon olsa değerdi fakat satıcısı da Amazon değil.

Hayır zaten 10.500TL'yi denemek ve gözümle görmek için öyle dedim. Türkiye'den almaya çalışacağım derken 8.400TL'ye N11'de var orayı kastettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…