Amazon yurt dışından klavye alınır mı?

Bütçe
350
Sorun olur aga bir de yurt dışı sıkıntı gümrük vb falan karışık işler al bence TR'den
Hayır, satın alırken tüm gümrük ve kargo ücretini tek seferde ödüyorsunuz, gümrükte herhangi bir problem olmuyor Amazon bu dediklerimi siz ürünü satın alırken de belirtiyor.

Sorun olur aga bir de yurt dışı sıkıntı gümrük vb falan karışık işler al bence TR'den.

Hocam 300 TL'ye Türkiye'de düzgün klavye yok.

Yorumları okuduysanız veya görsellere baktıysanız mekanik değil hocam, gerekli değil diyorsanız size kalmış.

Hocam sizce alınabilir fiyatını hakeder mi mekanik hissiyatı çok önemli değil benim için. Önerdiğiniz alternatif klavye varsa bütçem 350 TL.

Hocam sizce alınabilir fiyatını hakeder mi mekanik hissiyatı çok önemli değil benim için. Önerdiğiniz alternatif klavye varsa bütçem 350 TL.
Yani hocam baktım da bundan daha mantıklı yok gibi, 400 TL üstü mekanikler bütçe kısıtlıysa bundan başka seçenek yok gibi.

He 300 TL'yse al da o yurt dısından adamlar bakiyor acıyor, icini fırlatıyor bir şey yapıyor ona göre. He al yani cok pahali bir şey degil riske girilebilir, sana kalmış.

Mekanik klavyeler daha sağlam diye biliyorum.

Hocam biliyorum ayrı bir şey diyeceğim şey ben konuda açtım diyeceğim ile ilgili ben Amazon'dan Dierya DK61e almıştım ve gümrükte kaldı T.C. falanda tamdı ben almamıştım abim almıştı satıcı dieryaydı gönderen Amazon ve 287TL kargo parası vardı sanırsam acaba neden gümrükte kaldığını bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…