Casper_S Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 Yeni gümrük duzenlemesinden sonra ; Amazon yurtdisindan bir urun alırken orada ayrica "İthalat ücreti " ödüyoruz zaten . Benim merak ettiğim bunun üstüne extra ödeme cikar mi ? Teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2024
Yeni gümrük duzenlemesinden sonra ; Amazon yurtdisindan bir urun alırken orada ayrica "İthalat ücreti " ödüyoruz zaten . Benim merak ettiğim bunun üstüne extra ödeme cikar mi ? Teşekkürler
HibrahimD Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #2 Yaklaşık 3 hafta önce amazon.com dan kulaklık ve mouse aldım. Sepette ödediğimin üstüne ekstra kapıda bir ödemeyle karşılaşmadım.
Yaklaşık 3 hafta önce amazon.com dan kulaklık ve mouse aldım. Sepette ödediğimin üstüne ekstra kapıda bir ödemeyle karşılaşmadım.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 10 Ağustos 2024 #3 Sepette ne yazıyorsa onu ödersiniz. Ekstra bir şey yok.