Konu hakkında güncelleme: Amazon kamera görüntülerinin incelenmesi için işlem başlattı. DHL ile görüşüp kargo ağırlığının yer aldığı evrağı talep ettim gönderdiler. Amazon'un iade etiketinde ürün ağırlığı 0.16 kg yazıyordu DHL'de ise 0.2 kg olarak tartılmış paket. Yani kargo boş gitmemiş. DHL konu ile ilgili inceleme başlattı. Yurt dışı birim ile görüşme sağladıklarında kargonun açılmadığı söylenilmiş. DHL'de görüştüğüm kişi eğer size ilk gönderi (amazon.de'den tarafıma yapılan gönderi) DHL ile yapıldıysa bize DHL takip numarasını gönderin dedi fakat Kerry Logistic ile gönderilmişti. Kerry Logistic firmasına ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra kargo Kolay Gelsin firması ile evime gelmişti. Kolay Gelsin ile görüştüm kargo ağırlığının yer aldığı bir evrak talep ettim şu an itibari ile henüz bir mail almadım. DHL'de görüştüğüm kişiye amazon'un oluşturduğu iade etiketini mail attım Kolay Gelsin'den gelecek maili de ileteceğim kendilerine. Bakalım işin sonunda ne çıkacak. İşin sonunda hata ile ilgili sorumlu firma hangisi olursa olsun yasal haklarımı kullanıp güncel ürün fiyatı ile ödediğim fiyat arasındaki farkı almak için de uğraşacağım. Konuyu olabildiğince güncel tutmaya çalışacağım başına benzer bir şey gelen olursa faydalanır.