Amazon'a PTT ile iade nasıl verilir?

Tsukasa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5625U
RTX 3050 Mobile GPU + RTX 3070TI Desktop GPU
16 GB RAM
Öncelikle yakınımda Amazon ile anlaşmalı bir kargo şirketi olmadığı için tek seçeneğim PTT kalıyor maalesef. Mouse almıştım sorunlar çıkarmaya başladı o yüzden iade edeceğim. Amazon bana zaten talimatları açıkladı ancak benim aklımda hala sorular var.

Buradaki talimatlara göre ikisini de çıkarttırdım ancak 2. maddeyi anlamadım orada "önceki teslimat adresini" yazıyor tam olarak ne demek istediğini anlamadım işte. Eğer yukarıdaki çizgili boş kısma önceki teslimat adresini yazarsam PTT evime yollamaz mı kargoyu? Yani paket üzerinde iki adres olunca sorun çıkmaz mı bu konuda yardımınızı istiyorum.

Bildiğim kadarıyla Amazon'un size bir kargo firması adı ve iade kodu vermesi gerekiyor ama burada öyle bir şeyden bahsedilmiyor. Amazon'dan aldığım pek çok şeyi böylece iade ettim ama bu durumda ne yapılması gerektiğini bilmiyorum.

Evet hocam o kodu sadece MNG ile yollayacaksak alıyorlarmış. Yakınımdada MNG yok maalesef. Acaba önceki teslimat adresini yazsam orayada eski adres diye belirtsem. Alttaki yere ise asıl teslimat adresi şeklinde belirtsem olur mu sence?

Hocam bir daha baktım da önceki teslimat adresi ve barkodunun üstünü kapatacak şekilde yapıştırın diyor işte neyini anlamadınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…