Amazon'da bayrama özel soğuk içeceklerde %40'a varan indirim

Trendyol'dan Hepsiburada'dan nasıl geliyorsa Amazonda da zarar görmeden de öyle geliyordur. Ve sıcak gelmesini beklemeniz pek gerçekçi bir istek değil gibi. Hele ki yaz ayında.
Trendyol'dan ya da Hepsiburada'dan nasıl geliyor? Sıcaklamasın diye bir şey demedim. Bilmediğim bir şeyi sordum. Normalde dolapta kalması gereken ürünler bir kamyonda 24 saat boyunca yolculuk yapıyor. Nasıl oluyor? Kamyon içerisinde soğutucu vs. mi var?

Hocam kamyon içerisinde soğutucu var mıdır bilmiyorum ama yüzlerce sipariş vermişizdir ailecek belki de pandemi döneminde ama hiçbiri bozuk çıkmadı. Sadece bir kaç kez kavunlar kötü çıkmıştı o kadar.

Bakkallara da kamyonlar ile kola geliyor ancak o kamyonların hiçbirinde soğutucu yok. Kaç kez şahit oldum bildiğin düz kamyon ile geliyor. O soğuk içiniz ibaresi sadece lezzet olsun diye yoksa dışarıda süper marketlerde dolap içinde olmayan ve satılan binlerce kola ve diğer meşrubatlar var...

Marketlerde kolayı dolapta nadir gördüm. Kola güneş görmeyen yerde de saklanabilir. Gelince dolaba atarsın. Tabii kargo yerine Amazon market diye bir uygulama yapılsa daha iyi. Hepsiexpress, Trendmarket gibi indirim veren yerler varken Amazondan alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…