Amazon'da şu sıralar Gülümseten kasım indirimleri var, toplu kitap alacağım fiyatlar bir tık tuzlanmış :/ Bu nedenle paramı en verimli şekilde kullanmak istiyorum, Black Friday için ekstra indirim olacak mı yoksa boşuna beklememeli miyim?
Amazon'da şu sıralar gülümseten kasım indirimleri var, toplu kitap alacağım fiyatlar bir tık tuzlanmış :/ bu nedenle paramı en verimli şekilde kullanmak istiyorum, Black Friday için ekstra indirim olacak mı yoksa boşuna beklememeli miyim?
Amazon'da şu sıralar gülümseten kasım indirimleri var, toplu kitap alacağım fiyatlar bir tık tuzlanmış :/ bu nedenle paramı en verimli şekilde kullanmak istiyorum, Black Friday için ekstra indirim olacak mı yoksa boşuna beklememeli miyim?
Sanırım olmayacak. Açıklama vs. göremedim.Amazon'da şu sıralar Gülümseten kasım indirimleri var, toplu kitap alacağım fiyatlar bir tık tuzlanmış :/ Bu nedenle paramı en verimli şekilde kullanmak istiyorum, Black Friday için ekstra indirim olacak mı yoksa boşuna beklememeli miyim?
Yok hocam kültür kitapları alacaktım. Yazın çok güzeldi indirimleri falan bayağı şey aldım ama şimdi elimdekiler bitti :/Hangi kitapları akacaksınız. Amazonda genelde çoğu test kitabı yok varsa da kırtasiye vb yerlerden daha pahalı. Romanlar vb hakkında bilgim yok.
Bu saatten sonra fazla indirim gelmez bence, aldığım tüm ürünler yaklaşık 5 ay önce yarı fiyatına indirimdeydi. Çok bekledim ama bırak indirimi zam geldi üstüne.Yok hocam kültür kitapları alacaktım. Yazın çok güzeldi indirimleri falan bayağı şey aldım ama şimdi elimdekiler bitti :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.