D DNZ.24 Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #1 Amazon'da e-ticaret yapacağım. Hesap açmam gerekli. Banka kartım var. Yeterli olur mu? Yoksa kredi kartı gerekli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2022
Amazon'da e-ticaret yapacağım. Hesap açmam gerekli. Banka kartım var. Yeterli olur mu? Yoksa kredi kartı gerekli mi?
scriptedwedge Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 332 Çözümler 2 Yer Ordu Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #2 Kredi kartı gerekli olacağını sanmıyorum lakin şirket açtınız mı?
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 2 Temmuz 2022 #3 Ödeme sistemi VISA veya MasterCard ise yeterli.
D DNZ.24 Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #4 scriptedwedge dedi: Kredi kartı gerekli olacağını sanmıyorum lakin şirket açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Şirket değil amazondan yapicam dropshiping yapicam
scriptedwedge dedi: Kredi kartı gerekli olacağını sanmıyorum lakin şirket açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Şirket değil amazondan yapicam dropshiping yapicam
scriptedwedge Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 332 Çözümler 2 Yer Ordu Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #5 DNZ.24 dedi: Şirket değil amazondan yapicam dropshiping yapicam Genişletmek için tıkla... Dropshipping yapacak olsanız bile vergi mükellefi olmanız gerekiyor. Şahıs veya anonim şirket kurmadan satış yapamazsınız ki yapsanız bile vergi kaçırmış olursunuz.
DNZ.24 dedi: Şirket değil amazondan yapicam dropshiping yapicam Genişletmek için tıkla... Dropshipping yapacak olsanız bile vergi mükellefi olmanız gerekiyor. Şahıs veya anonim şirket kurmadan satış yapamazsınız ki yapsanız bile vergi kaçırmış olursunuz.