M Mr.Coral Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #1 Amazon'dan bir bilgisayar alacağımda garantisiyle ilgili hiçbir bilgim yok. Yardımcı olabilecek arkadaşlar yazarsa ürünün linkini atayım.
Amazon'dan bir bilgisayar alacağımda garantisiyle ilgili hiçbir bilgim yok. Yardımcı olabilecek arkadaşlar yazarsa ürünün linkini atayım.
Gürsel Kılavuz Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #2 Turkıyede subesı oldugu ıcın sıkıntı olacagını sanmıyorum.
M Mr.Coral Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #3 Gürsel Kılavuz dedi: Türkiye'de subesı oldugu için sıkıntı olacagını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Amazon Amerika'dan isteyeceğim ürünü ama.
Gürsel Kılavuz dedi: Türkiye'de subesı oldugu için sıkıntı olacagını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Amazon Amerika'dan isteyeceğim ürünü ama.
Gürsel Kılavuz Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #4 Mr.Coral dedi: Amazon Amerika'dan isteyeceğim ürünü ama. Genişletmek için tıkla... O zaman garantı ıcınde tekrar yurtdısına gondermen gerekır dıye dusunuyorum.
Mr.Coral dedi: Amazon Amerika'dan isteyeceğim ürünü ama. Genişletmek için tıkla... O zaman garantı ıcınde tekrar yurtdısına gondermen gerekır dıye dusunuyorum.
M Mr.Coral Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #5 Gürsel Kılavuz dedi: O zaman garantı ıcınde tekrar yurtdısına gondermen gerekır diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Garanti süresini nasıl öğrenebilirim uluslararası garantisi olduğu yazıyor.
Gürsel Kılavuz dedi: O zaman garantı ıcınde tekrar yurtdısına gondermen gerekır diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Garanti süresini nasıl öğrenebilirim uluslararası garantisi olduğu yazıyor.
Gürsel Kılavuz Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #6 Mr.Coral dedi: Garanti süresini nasıl öğrenebilirim uluslararası garantisi olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Aldıgın sıtede yazmıyormu garantı suresı aldıgın zamandan ıtıbaren baslar zaten garantısı.
Mr.Coral dedi: Garanti süresini nasıl öğrenebilirim uluslararası garantisi olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Aldıgın sıtede yazmıyormu garantı suresı aldıgın zamandan ıtıbaren baslar zaten garantısı.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.375 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #7 Amazon yurt dışı ürünleri için A'dan Z'ye garanti veriyor. 2 yıl garantisi var yani en az.